خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازداشت قهرآمیز مخالف «اردوغان» در استانبول

مهر | بین‌الملل | یکشنبه، 01 آبان 1401 - 18:40
پلیس ترکیه فردی که مقابل دادگاه «چاگلایان» در استانبول فریاد می زد «اردوغان دزد است» را بازداشت کرد.
اردوغان،دزد،بازداشت،تركيه،سرنگوني

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دوار، فردی که «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه را «دزد» خوانده بود، از سوی پلیس این کشور بازداشت شد.
بر اساس اعلام این روزنامه اینترنتی، پلیس در این خصوص اعلام کرد که مرد مذکور را مقابل دادگاه «چاگلایان» (Çağlayan) در شهر استانبول در حالی بازداشت کرد که وی فریاد می زد، «اردوغان دزد است».
این فرد حین عبور از مجاورت دادگاه فریاد زد، «اردوغان دزد است.
او را بازداشت کنید.
او درباره ماجرای ۱۷ تا ۲۵ دسامبر اطلاعاتی بازگو خواهد کرد.»
تحقیقات ۱۷ تا ۲۵ دسامبر ۲۰۱۳ مرتبط با ۴ وزیر سابق و خانواده های آنها بود که متهم به تلاش در سرنگونی دولت وقت ترکیه بودند.
در آن زمان، اردوغان، نخست‌ وزیر ترکیه این تحقیقات را توطئه‌ ای از سوی طرفداران «فتح‌ الله گولن» با هدف سرنگونی دولت به رهبری حزب عدالت و توسعه خوانده و آن را محکوم کرده بود.
تا کنون اطلاعات بیشتری دراین باره منتشر نشده است.