خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 19 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شمار مبتلایان به وبا در کردستان به ۵۵ نفر رسید

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 01 آبان 1401 - 14:55
سنندج- مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: با اضافه شدن یک مورد ابتلای قطعی دیگر، تعداد مبتلایان به وبا در استان به ۵۵ نفر رسید.
بيمار،بيماري،كردستان،شناسايي،سقز

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، بهرام کندایی اظهار کرد: در پی تشدید غربالگری افراد دارای علائم بیماری‌های روده‌ای و اسهال، یک مورد جدید ابتلای قطعی به بیماری وبا در سقز شناسایی شده و با این احتساب، مجموع مبتلایان به این بیماری در کردستان به ۵۵ نفر رسید.
وی با تأکید بر اینکه، اکثر موارد شناسایی شده به صورت سرپایی درمان شده اند، افزود: تاکنون در مریوان ۳۵ بیمار، سقز هشت بیمار، سنندج چهار بیمار، بانه چهار بیمار، کامیاران دو بیمار و سروآباد دو بیمار شناسایی شده است.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، با اشاره به اینکه، بیماری وبا به دنبال خوردن غذا یا آب آلوده به باکتری «ویبریو کلرا» ایجاد می‌شود، تأکید کرد: برای کنترل و مقابله مؤثر با این بیماری هم استانی‌های عزیز باید دستورالعمل‌های بهداشتی مربوطه را مهم تلقی کرده و رعایت کنند.