۵۰ میلیارد تومان زکات در زنجان جمع آوری شده است
زنجان-مدیرکل کمیته امداد استان زنجان گفت: طی هفت ماه نخست امسال بیش از ۵۰ میلیارد تومان زکات در استان زنجان جمع آوری شده است.

روح الله صالحی در گفتگو با خبرنگار مهر به جمع آوری زکات در استان زنجان اشاره کرد و گفت: در هفت ماه نخست امسال بیش از ۵۰ میلیارد تومان زکات در استان جمع آوری شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۷۰ درصد افزایش دارد.
وی اظهار داشت: ۹۶ درصد این میزان زکات در استان زنجان با نظر مودیان در امور محرومین هزینه شده است.
مدیرکل کمیته امداد استان زنجان گفت: از محل زکات جمع آوری شده در استان ۶۶ هزار مورد در بخش معیشت، ۱۳۱ مورد کمک هزینه احداث مسکن، ۳۶ مورد جهیزیه، ۲۹ مورد درمان و ۱۹۶ مورد برای امور تحصیلی دانشجویان و دانشجویان هزینه شده است.
صالحی بر لزوم احیا زکات در استان تاکید کرد و بیان داشت: این مهم باید در استان مورد توجه قرار گیرد و سال به سال به میزان زکات استان افزوده میشود.
وی با اشاره به اینکه زنجان یکی از استانهای پیشرو در ترویج و توسعه پرداخت زکات در کشور است، ابراز داشت:
مدیرکل کمیته امداد استان زنجان تصریح کرد: جمع آوری زکات در استان نسبت به برنامه هدفگذاری انجام شده بیش از ۱۶۸ درصد محقق شده است.