خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تحویل ٧٠٠ اتوبوس به تهران توسط خودروسازان

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 01 آبان 1401 - 10:12
رییس شوراى شهر تهران گفت: بر اساس آنچه خودروسازان اعلام کردند این آمادگی وجود دارد که بالغ بر ۷۰۰ دستگاه اتوبوس را به تهران تحویل دهند.
اتوبوس،تحويل،چمران،اعلام

چمران مطرح کرد؛
مهدی چمران در نود و نهمین جلسه شورای شهر تهران اظهار کرد: خودروسازان اعلام کردند که از زمانی که قرارداد منعقد شود تا ۱۴ ماه بعد اتوبوس تحویل داده می‌شود، اما مسئله این است که در طول این ۱۴ ماه چه باید کرد؟
وى ادامه داد: در یکی از قرارداد‌های وزارت کشور امکان تحویل ۵۵۰ دستگاه اتوبوس وجود دارد، قرار بر این شد مباحث به صورت جزئی‌تر بررسی و جزئیات و میزان تحویل اتوبوس اعلام شود.
ساخت هر اتوبوس چهار میلیارد تومان هزینه دارد که انعقاد قرارداد برای ساخت تعداد بالای اتوبوس، به رقم زیادی نیاز دارد.
چمران یاداور شد: وزیر کشور تمام تلاش خود را برای تامین اتوبوس انجام داده و منابع خرید اتوبوس خارج از بودجه تامین شده که امیدواریم استمرار پیدا کند.
وى گفت: بر اساس آنچه خودروسازان اعلام کردند این آمادگی وجود دارد که بالغ بر ۷۰۰ دستگاه اتوبوس را به تهران تحویل دهند.