خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش دمای هوا در آذربایجان غربی/ بارش ها فردا ادامه دارد

مهر | استان‌ها | شنبه، 30 مهر 1401 - 21:57
ارومیه- رئیس اداره هواشناسی مهاباد گفت: با ورود امواج بارشی، دمای هوای در بیشتر مناطق جنوب استان آذربایجان غربی به طور میانگین ۴ تا ۶ درجه سانتی‌گراد کاهش یافته است.
بارش،باران،بارشي،زراعي،مرتفع

به گزارش خبرگزاری مهر، اردلان محمدپور در این زمینه افزود: از دیروز امواج ضعیف بارشی وارد منطقه شده و این امواج با خود وزش باد، افزایش ابر و بارش باران به همراه دارد.
وی اضافه کرد: بارش باران که بیشتر مناطق غربی استان را تحت تأثیر خود قرار داده تا ظهر یکشنبه هفته جاری ادامه دارد و همزمان با فعالیت این سامانه بارشی دمای هوا ۴ تا ۶ درجه سانتی‌گراد کاهش یافته است.
رئیس اداره هواشناسی مهاباد گفت: این بارش‌ها به عنوان نخستین بارش باران در سال زراعی جاری خواهد بود، اما با توجه کاهش دمای هوا احتمال بروز خسارت به بخش کشاورزی و سرمازدگی محصولات زراعی و باغی وجود دارد.
وی تصریح کرد: پرهیز از اتراق در کنار رودخانه‌ها، تردد در کوهپایه‌ها، چرای دام در نقاط مرتفع، کار در نقاط مرتفع، محکم سازی سازه‌های تبلیغاتی و ساختمانی و داربست‌ها نیز لازم است تا مورد توجه باشد.