خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

800 کیلومتر راه روستایی خاکی در استان کرمانشاه وجود دارد- اخبار کرمانشاه - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 30 مهر 1401 - 18:29
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمانشاه گفت: از 5500 کیلومتر راه روستایی استان کرمانشاه 800 کیلومتر آن خاکی است.
استان،نقاط،كرمانشاه،اعتبارات،كرمي

فریبرز کرمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار داشت: در سه سال گذشته 90 درصد نقاط حادثه‌خیز دارای شناسنامه استان که 102 نقطه بوده، اصلاح هندسی شده است.
وی با اشاره به اینکه نقاط حادثه‌خیز باقی مانده تا پایان سال رفع می‌شوند عنوان کرد: علاوه بر نقاط حادثه‌خیز شناسنامه‌دار نقاطی که پرحادثه بوده شناسایی و در حال اصلاح هستند.
کرمی با اشاره به اینکه نقاط حادثه‌خیز با ایجاد روگذر، زیرگذر، جابه‌جایی راه و احداث واریانت رفع شده‌اند گفت: در چهار سال گذشته تصادفات و تلفات جاده‌ای روند نزولی داشته است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه افزود: 5500 کیلومتر راه روستایی در.
استان وجود دارد که 800 کیلومتر آن خاکی است و آسفالت و بهسازی آن‌ها نیازمند اعتبارات بسیاری است.
وی با بیان اینکه استان کرمانشاه امسال در بخش ایمنی و نگهداری راه‌ها و حمل و نقل رتبه نخست کشور را کسب کرده است عنوان کرد: با توجه به اعتبارات که به صورت سرانه بین استان‌ها توزیع می‌شود، اقدامات مناسبی متناسب با نیاز استان و بیش از اعتبارات در استان انجام شده است.
انتهای پیام/ن