خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دوره مربیگری تکواندو بانوان در بوشهر برگزار شد

مهر | استان‌ها | شنبه، 30 مهر 1401 - 12:54
بوشهر- رئیس هیئت تکواندو استان بوشهر گفت: دوره‌ مربیگری درجه ۳ تکواندو بانوان به میزبانی استان بوشهر به پایان رسید.
تكواندو،دوره،بوشهر،عنوان،مربيگري،مدرس،سيد،استان

سید جلال سید مردانی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: دوره آموزش مربیگری درجه ۳ تکواندو بانوان با ثبت نام ۳۸ تکواندوکار از ۲۳ مهرماه در بوشهر آغاز و روز گذشته به پایان رسید.
وی اضافه کرد: با شروع دوره‌های آموزشی فدراسیون تکواندو، دوره مربیگری درجه ۳ بانوان در شرایطی به میزبانی استان بوشهر برگزار شد که با استقبال تکواندو کاران استان بوشهر ظرفیت ۱۰۰ درصدی این دوره از آن آنان بوده است.
رئیس هیئت تکواندو استان بوشهر افزود: این دوره شاهد حضور تعداد قابل توجهی از بازیکنان و قهرمانان بوشهری بود که این امر خود نشان از علاقه و استقبال قهرمانان سابق به مربیگری و پرورش استعدادهای درخشان در این میدان را می‌دهد.
وی ادامه داد: شرکت کنندگان در این دوره، از آموزش‌های سارا نوروزی به عنوان مدرس شناخت، کلیات حرکات پایه، فرم و پومسه، شهناز جوانمرد به عنوان مدرس قوانین و مقررات تکواندو و هانمادانگ و همچنین از ندا زارع مربی تیم ملی تکواندو بزرگسالان و بهترین مربی زن تکواندو آسیا رده نوجوانان در سال ۲۰۱۹، به عنوان مدرس در مباحث اصول مبارزه، کوچینگ و آمادگی جسمانی بهره بردند.
سید مردانی خاطرنشان کرد: در این دوره سمیه زنگنه به عنوان مدیر دوره و مسئول کمیته آموزش حضور داشت.