وضعیت آب شرب روستاهای خرو، تنورچه و کلاتهتیمور مشخص شود
فرماندار کاشمر گفت: هر چه زودتر باید وضعیت آب شرب سه روستای خرو، تنورچه و کلاتهتیمور از توابع بخش کوهسرخ مشخص شود و آب و فاضلاب روستایی منابع آب شرب این روستاها را تحویل بگیرد.

فرماندار کاشمر گفت: هر چه زودتر باید وضعیت آب شرب سه روستای خرو، تنورچه و کلاتهتیمور از توابع بخش کوهسرخ مشخص شود و آب و فاضلاب روستایی منابع آب شرب این روستاها را تحویل بگیرد.
به گزارش ایسنا، محمدعلی نبیپور در جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی عنوان کرد: با توجه به اینکه تاکنون تامین آب شرب این روستاها به آب و فاضلاب روستایی واگذار نشده آبفار روستایی موظف است تأمین و سلامت آب شرب این سه روستا را برعهده بگیرد معنا ندارد که شورای روستا بخواهد مدیریت آب شرب را که حساسیتهای بسیاری نیز به همراه دارد، عهدهدار باشد.
وی ادامه داد: باید برای رفع این مشکل به خصوص روستای تنورچه با جدیت موضوع را پیگیری کرد و حتی در صورت نیاز ورود حاکمیتی داشت.
فرماندار کاشمر اظهار کرد: باید پیگیریهای جدی صورت گیرد تا منابع آب شرب تحویل وزارت نیرو شود و دهیار و شورای روستا هرچه زودتر آب شرب را تحویل مجموعه آبفار دهند.
وی ادامه داد: تاکنون توسط شهردار کاشمر پیگیریهای بسیار خوبی برای ساماندهی وضعیت جمعهبازار که به نوعی در همه شهرستانها آسیبهای بسیار زیادی را دارد انجام داده است.
نبیپور گفت: به دلیل عرضه محصولات غیربهداشتی و اقلام بلاتکلیف و از سویی اعتراض بازاریان و همچنین کسانی که در این محل امرار و معاش میکنند مشکلات بسیاری به وجود آمده است.
وی عنوان کرد: افق کاری که توسط شهردار برای جمعه بازار کاشمر برنامهریزیشده بسیار ارزشمند بوده و انتظار میرود شورای شهر نیز هرچه زودتر محلی که برای انتقال جمعهبازار پیشبینی شده را تائید کند.
فرماندار کاشمر بیان کرد: نه تنها اعضای شورای تأمین نیز حامی اجرای این طرح خواهند بود بلکه ساماندهی جمعهبازار از نظر اقتصادی و بهداشتی برای شهرستان کاشمر از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.
وی اظهار کرد: در قبال اتفاقاتی که اکنون در جمعهبازار میافتد شاید نتوان مسئولی را پیدا کرد از سویی امیدوارم با اجرای این طرح که یک زیرساخت بسیار مهم دارد و در آن افق بلندمدتی برای ایجاد مجتمع نمایشگاهی پیشبینی شده بعد از کلانشهر مشهد این مکان بتواند یک مرکز و محوریتی برای برگزاری نمایشگاهها در آینده باشد.
نبیپور ادامه داد: اگر در اشتغال خانگی مجوزی برای اقلام خوراکی داده میشود باید دانشگاه و بهداشت و درمان راهکاری ارائه دهند تا نه تنها کسب و کار آنها از بین نرود بلکه استانداردهای بهداشتی نیز رعایت شود.
وی افزود: اینکه طرحی از مشاغل خانگی را چون با استانداردها همخوانی ندارد تعطیل کنیم در واقع پاک کردن صورت مساله است به همین دلیل باید مشکلات را رفع کرد تا ضمن رعایت استانداردهای بهداشتی کار هم تعطیل نشود.
ورود نماینده به جلسات شورای سلامت ممنوع
در ادامه معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری کاشمر گفت: به رغم اینکه در جلسه قبل شورای سلامت و امنیت غذایی تاکید شده بود به دلیل اهمیت جلسه مسئولان ادارت شخصاً حضور داشته باشند اما باز هم شاهد هستیم که برخی به عنوان نماینده مسئولان حضور یافتهاند.
مرادعلی احمدزاده افزود: از جلسه بعد مسئولان ادارت باید شخصاً در این جلسه حضور یابند در غیر این صورت اگر رئیس اداره نباشد از حضور نماینده در جلسه جلوگیری خواهد شد.
وی همچنین عنوان کرد: براساس آنچه در شیوع هاری اعلام گردیده از دو قلاده سگ نمونهبرداری شده که مثبت بوده به همین دلیل باید برای اتلاف سگهای ولگرد توسط شهرداری اقدامات لازم و به موقع صورت گیرد.
معدوم سازی 2650 کیلو مواد فاسد و غیر قابل مصرف
در این جلسه رئیس مرکز بهداشت کاشمر با اشاره به عملکرد طرح بسیج سلامت نوروزی گفت: در ایام نوروز نیز 2268 مورد بازدید از اماکن تهیه و عرضه مواد غذایی، 1254 مورد کلر سنجی از آب شهر و روستا انجام و 2650 کیلو مواد فاسد و غیر قابل مصرف معدوم شد و همچنین 155 مورد برخورد و اقدامات قانونی انجام گرفت.
مجتبی قائمی همچنین گفت: در طرح بسیج سلامت نوروزی 18 مورد نمونهبرداری از مواد غذایی و 62 مورد نمونهبرداری از آب آشامیدنی انجام شد.
وی اظهار کرد: در ایام تعطیلات نوروز در حوزه درمان نیز 10 هزار و 177 نفر به اورژانسهای بیمارستان مراجعه کردند که 2884 نفر بستری و 8506 نفر به صورت سرپایی خدمات دریافت نمودند.
رئیس مرکز بهداشت کاشمر بیان کرد: در این ایام 956 نفر بیمار بستری شدند و 247 مورد عمل جراحی صورت گرفت که 104 مورد به صورت اورژانس و 143 مورد به صورت انتخابی انجام گردید.
وی همچنین عنوان کرد: در این مدت 180 نفر به جمعیت شهرستان اضافه شده که 128 مورد زایمان طبیعی و باقی سزارین بوده و به 832 مورد خدمات به بیماران دیالیزی ارائه شد.
قائمی در پایان گفت: به رغم اینکه دهیار و شورای روستای خرو، تنورچه و کلاته تیمور باید یک نفر را معرفی میکردند تا پس از فراگیری آموزشهای لازم کلر در اختیارشان قرار گیرد اما هنوز برای آب شرب در روستای تنورچه دغدغه داریم و کلرزنی انجام نمیشود همین موجب شده برای تابستان امسال در این سه روستا مشکل داشته باشیم.
انتهای پیام