خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 31 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شناسایی ۸ دام مبتلا به تب مالت در اراک/ انجام ۵۰۷۰ تست برسلوز

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 28 مهر 1401 - 11:01
اراک- رئیس دامپزشکی اراک با اشاره به انجام تست برسلوز بر روی پنج هزار و ۷۰ رأس دام سنگین گفت: از این آزمایش ها هشت رأی دام مبتلا به تب مالت شناسایی و از چرخه مصرف انسانی خارج شد.
رأس،دام،بيماري،مشترك

به گزارش خبرگزاری مهر، ابوالفضل حمزه لوئیان با اشاره به اینکه از ابتدای امسال تاکنون ۷۶۳ هزار رأس دام علیه بیماری‌های دامی و مشترک بین انسان و دام در اراک ایمن سازی شدند، گفت: ۱۹۳ هزار رأس از مجموع این دام‌ها علیه بیماری تب برفکی و ۱۳۶ هزار رأس علیه بیماری دامی طاعون نشخوارکنندگان کوچک ایمن سازی شدند.
حمزه لوئیان افزود: ۲۵ هزار و ۷۰۰ رأس دام از مجموع این دام‌ها علیه بیماری مشترک برسلوز و ۴ هزار و ۷۲۰ قلاده سگ هاری که از جمله بیماری‌های قابل انتقال به انسان است ایمن سازی شدند.
وی گفت: در راستای مقابله با بیماری مشترک بین انسان و دام، تست برسلوز در این مدت بر روی پنج هزار و ۷۰ رأس دام سنگین انجام شد که در این آزمایش‌ها هشت رأس دام مبتلا به بیماری تب مالت مشاهده و از چرخه مصرف انسانی خارج شد.
رئیس اداره دامپزشکی اراک در ادامه افزود: تست بیماری سل نیز در این مدت بر روی چهار هزار و ۹۰۰ رأس دام انجام شد که در این آزمایش‌ها یک رأس دام مبتلا به این بیماری مشاهده و معدوم سازی شد.
حمزه لوئیان گفت: همچنین در راستای مقابله با بیماری مشترک بین انسان و دام، تست مشمشه نیز در این مدت بر روی ۳۷۵ رأس اسب در شهرستان اراک انجام شد.