خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رایزنی «السودانی» با امیر قطر

مهر | بین‌الملل | چهارشنبه، 27 مهر 1401 - 20:06
نخست وزیر مأمور به تشکیل کابینه عراق در گفتگوی تلفنی با امیر قطر بر عزم دولت جدید عراق برای ایجاد روابط متعادل با کشورهای منطقه و سایر کشورها تاکید کرد.
عراق،روابط،قطر،كابينه،امير،تاكيد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری رسمی عراق، «محمد شیاع السودانی» نخست وزیر مأمور به تشکیل کابینه عراق در گفتگوی تلفنی با «شیخ تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر بر عزم دولت جدید عراق برای ایجاد روابط متعادل با کشورهای منطقه و سایر کشورها تاکید کرد.
دفتر اطلاع رسانی نخست وزیر مأمور به تشکیل کابینه عراق در بیانیه ای اعلام کرد: السودانی با امیر قطر تلفنی گفتگو کرده است و تمیم بن حمد آل ثانی مکلف شدن وی برای تشکیل کابینه جدید عراق را تبریک گفته است.
در این بیانیه آمده است: طرفین در گفتگوی خود روابط دو جانبه و راه های تقویت آن از طریق همکاری های متقابل در همه زمینه ها را بررسی کردند.
همچنین السودانی از سطح روابط دو کشور تمجید و بر عزم دولت جدید عراق برای پشت سر گذاشتن چالش ها و ایجاد روابط متعادل با کشورهای منطقه و سایر کشورهای جهان تاکید کرده است.
از سوی دیگر امیر قطر تاکید کرد که کشورش از تلاش های دولت جدید عراق حمایت می کند و ابراز امیدواری کرد که روابط قطر با بغداد در راستای منافع ملت های دو کشور و تقویت امنیت منطقه توسعه یابد.