خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزش شدید باد زنجان را فرا می گیرد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 27 مهر 1401 - 15:48
زنجان-مدیرکل هواشناسی استان زنجان گفت: طی چند روز آینده وزش شدید باد و بارش باران استان زنجان را فرا می گیرد.
استان،روز،دماي،زنجان،وزش

محمدرضا رحمان نیا در گفتگو با خبرنگار مهر به وضعیت جوی استان زنجان طی چند روز آینده اشاره کرد و گفت: آسمان استان صاف تا قسمتی ابری بوده و وزش باد مناطق مختلف را فرا می‌گیرد.
وی با بیان اینکه از فردا بر شدت وزش باد در استان افزوده می‌شود، تاکید کرد: سرعت وزش باد به بیش از ۶۰ کیلومتر بر ساعت خواهد رسید که در این میان به شهروندان توصیه می‌شود در کنار ساختمان‌های نیمه کاره و درختان فرسوده تردد نکنند.
مدیرکل هواشناسی استان زنجان همچنین از ورود سامانه بارشی به استان خبر داد و گفت: بارش‌ها از روز شنبه استان را فرا می‌گیرد.
رحمان نیا به وضعیت دمای هوای استان طی چند روز آینده اشاره کرد و یاد آورشد: دمای هوای استان از امروز تا اواخر روز پنجشنبه افزایش یافته ولی از روز جمعه هوا سرد می‌شود.
وی به دمای فعلی شهر زنجان اشاره کرد و بیان داشت: دمای فعلی شهر زنجان هفت درجه سانتی گراد است که نسبت به روز گذشته هوا گرم‌تر شده است.