خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مجیدی: آخرین ایرانی هستم که جام لیگ قهرمانان را لمس کردم/با العین خاطرات خوبی دارم

فارس | برگزیده، ورزشی | یکشنبه، 29 اردیبهشت 1398 - 17:03
سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: من سال 2004 با العین قهرمان آسیا شدم و باید از برونو متسو مربی خودم یاد کنم؛ او را هرگز فراموش نمی‌کنم و مسائل زیادی را از او یاد گرفتم و آخرین ایرانی هستم که جام لیگ قهرمانان آسیا را لمس کردم.
العين،آسيا،ياد،باشگاه،تيم،متسو

سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: من سال 2004 با العین قهرمان آسیا شدم و باید از برونو متسو مربی خودم یاد کنم؛ او را هرگز فراموش نمی‌کنم و مسائل زیادی را از او یاد گرفتم و آخرین ایرانی هستم که جام لیگ قهرمانان آسیا را لمس کردم.
به گزارش خبرگزاری فارس، فرهاد مجیدی در نشست خبری پیش از دیدار العین و استقلال اظهار داشت: می‌توانستیم الدحیل را شکست داده و با شرایط بهتری به این مسابقه بیایم اما این اتفاق رخ نداد و نتیجه این دیدار نیز تاثیری روی صعود تیم ها ندارد.
تمرینات و مسابقات خوبی را پشت سر گذاشتیم و اکنون برای این دیدار آماده هستیم.
وی درباره تقابل با العین خاطر نشان کرد: من سال 2004 با العین قهرمان آسیا شدم و باید از برونو متسو مربی خودم یاد کنم؛ او را هرگز فراموش نمی‌کنم و مسائل زیادی را از او یاد گرفتم و آخرین ایرانی هستم که جام لیگ قهرمانان آسیا را لمس کردم.
با آقای متسو قهرمان آسیا شدم و خاطرات خوبی با این باشگاه دارم.
در تمام سال هایی که در امارات بازی می کردم، از العین به عنوان یک باشگاه بزرگ یاد می‌شد و خوشحالم به عنوان یک مربی برابر این باشگاه قرار می‌گیرم.
هیچگاه از العین جدا نشدم و این باشگاه خاطرات زیادی برای من داشته است.
او در ادامه درباره : برای العین گلزنی کردم و برابر این تیم نیز موفق به گلزنی شدم.
اکنون وظیفه گل زدن بر عهده بازیکنان است.
امیدوارم هواداران بازی خوبی از دو تیم تماشا کنند.
انتهای پیام/