خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 25 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آیا غسل کردن بعد از اذان صبح مبطل روزه است؟ + فیلم

باشگاه خبرنگاران | فرهنگی و هنری | یکشنبه، 29 اردیبهشت 1398 - 17:00
پاسخ حجت الاسلام آذرطوسی را درباره غسل بعد از نماز صبح را در زیر مشاهده کنید.
غسل،نماز،صبح،يوميه

احکام رمضان؛
حجت الاسلام والمسلمین مهدی آذرطوسی خطیب و کارشناس امور دینی در گفتگو با خبرنگار حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره احکام شرعی ویژه ماه مبارک رمضان اظهار کرد: اگر کسی بعد از نماز صبح در عالم خواب جنب شد و نیاز به غسل پیدا کرد آیا لازم است که حتما تا قبل از طلوع آفتاب تا قبل از رسیدن اذان ظهر غسل را انجام دهد؟
خیر ضروری نیست.
وی ادامه داد: البته برای نمازهای یومیه واجب است، اما صحت نمازهای یومیه در این مسئله ربطی به صحت روزه ندارد.
اگر قبل از نماز صبح باید غسل را انجام می داد تا روزه‌اش صحیح باشد، اما بعد از نماز صبح و به صورت اختیاری هیچ اشکالی ندارد و می تواند روزه خود را ادامه دهد.
مشروح این گفتگو را در زیر مشاهده کنید؛
انتهای پیام/