خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صادرات ۵.۵ تن خاویار به ۳۳ کشور دنیا

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | چهارشنبه، 27 مهر 1401 - 12:29
معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: در برنامه های آتی برای ۱۰۰ تن خاویار و ۲۰ تن گوشت خاویار برنامه ریزی کردیم.
خاوياري،ماهيان،تن،معاون،وزير،كشور

معاون وزیر جهاد کشاورزی خبر داد؛
آقای سید حسین حسینی معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران گفت: هم اکنون پنج و نیم تن خاویار به ۳۳ کشور صادر می‌شود، درصدد ایجاد بازارهای جدید و بالا بردن تولید هستیم که امیدواریم در افق ۱۴۰۴ به دو برابر این میزان صادرات افزایش پیدا کند.
به گفته او از دیرباز ماهیان خاویاری از اقتصادی‌ترین ماهیان دریای خزر محسوب می‌شوند.
حسینی می گوید: سال ۲۰۱۱ به علت صید بی‌رویه این گونه ماهی، صید تجاری آن ممنوع شد، این اقدام با نظر پنج کشور حاشیه خزر که در خصوص برداشت و بهره‌برداری از دریا ذی‌نفع هستند و با هدف حفظ این گونه ارزشمند، صورت گرفت.
معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: همه کشورهای حاشیه دریای خزر سهم خود را نسبت به بازسازی ذخایر ماهیان خاویاری بپردازند.
رئیس سازمان شیلات ایران گفت: در حوزه بازسازی ذخایر ماهیان خاویاری سالانه تعداد قابل توجهی تکثیر و رهاسازی می‌کنیم، در ۲۲ استان کشور توسعه پرورش ماهی‌های خاویاری انجام شده است.
به گفته او، ۳۵۰۰ تن گوشت و ۱۶ تن خاویار از این مزارع استحصال شده است، در برنامه‌های آتی برای ۱۰۰ تن خاویار و ۲۰ هزار تن گوشت برنامه‌ریزی کرده‌ایم.
معاون وزیر جهاد گفت: هم اکنون از ۵۵۶ میلیون دلار صادرات کشور حدود پنج تا هفت درصد به صادرات ماهیان خاویاری اختصاص دارد.