سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کلیک ۱۲۰میلیونی کودک تبریزی

مشرق | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 27 مهر 1401 - 08:41
رئیس پلیس فتا استان آذربایجان شرقی از شناسایی و کشف پرونده‌ای خبر داد که کودکی هنگام استفاده از گوشی مادرش با کلیک کردن برروی لینک جعلی موجب خالی شدن حساب وی توسط مجرمان سایبری شده بود.
بانكي،لينك،كليك،جعلي

به گزارش مشرق، رئیس پلیس فتا استان آذربایجان شرقی از شناسایی و کشف پرونده‌ای خبر داد که کودکی هنگام استفاده از گوشی مادرش با کلیک کردن برروی لینک جعلی موجب خالی شدن حساب وی توسط مجرمان سایبری شده بود.
در بررسی‌های اولیه مشخص شد فرزند این شهروند بزه دیده در هنگام استفاده از گوشی وی برروی یک لینک جعلی با عنوان دانلود بازی کلیک می‌کند و برای دریافت بازی اقدام به پرداخت هزینه با استفاده از کارت بانکی مادر می‌نماید که با وارد کردن اطلاعات کارت بانکی بلافاصله از حساب بانکی وی مبلغ یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال برداشت غیرمجاز صورت می‌گیرد.
منبع:برنا