خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیش از ۲۰۰۰ انشعاب جدید گاز در استان مرکزی واگذار شد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 26 مهر 1401 - 16:57
اراک- مدیر عامل شرکت گاز استان مرکزی گفت: بیش از دو هزار انشعاب جدید گاز در این استان واگذار شده است.
انشعاب،استان،سميعي

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا سمیعی گفت: گازرسانی در سطح استان طی شش ماهه اول سال ۱۴۰۱ در قالب تعداد دو هزار و ۵۳ انشعاب جدید بوده که نصب و راه اندازی آنها بر اساس تعداد متقاضیان انجام گرفته است.
وی گفت: از این تعداد ۶۸۳ انشعاب گاز در بخش شهری بوده است.
سمیعی یادآور شد: همچنین هزار و ۲۴۹ انشعاب در بخش روستایی و تعداد ۱۲۱ انشعاب در بخش صنایع به انشعابات استان مرکزی افزوده شده است.
مدیر عامل شرکت گاز استان مرکزی افزود: در راستای رسیدن به توسعه گازرسانی ۱۰۰ درصدی در این استان بیش از ۱۰۲ کیلومتر شبکه گذاری طی ۶ ماهه اول سال جاری صورت گرفته است.