خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نخبه آران و بیدگلی در فهرست ۲ درصد دانشمند برتر جهان قرار گرفت

مهر | دین و اندیشه، استان‌ها | سه شنبه، 26 مهر 1401 - 15:29
اصفهان- برای دومین سال پیاپی، نخبه آران و بیدگلی در فهرست ۲ درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفت.
علمي،دانشگاه،آزاد،اسلامي،قم،برتر

به گزارش خبرگزاری مهر، پایگاه استنادی اسکوپوس و مؤسسه الزویر بر اساس داده‌هایی تیم تحقیقاتی دانشگاه استنفورد منتشر کرده، ۱۰۰ هزار دانشمند پر استناد در تمام رشته‌ها و همچنین دانشمندان برتر حوزه‌های علمی جهان را شناسایی و معرفی کرد.
در این گزارش که در مجله PLOS به چاپ رسیده، مصطفی قبائی آرانی نخبه علمی آران و بیدگلی و عضو هیئت علمی و مدیرگروه کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی قم در فهرست دو درصد برتر دانشمندان دنیا قرار گرفت.
این فهرست براساس شاخص‌های متعددی از جمله تعداد مقالات تألیفی، ارجاعات، استنادها و سایر شاخص‌های علمی منتشر می‌شود.
مصطفی قبائی آرانی در سال ۱۴۰۰ به عنوان سرآمد علمی دانشگاه آزاد اسلامی و در سال ۱۳۹۹ به عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه آزاد اسلامی استان قم برگزیده شد و هم اکنون به عنوان مدیر گروه مقطع دکترای تخصصی گروه کامپیوتر، رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم فعالیت می‌کند.