خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

2 فروند شناور حامل 22 میلیارد ریال کالا قاچاق در بندر دیلم توقیف شد- اخبار بوشهر - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 26 مهر 1401 - 09:59
فرمانده مرزبانی استان بوشهر از توقیف 2 فروند شناور حامل کالا قاچاق در بندر دیلم خبر داد و گفت: از این 2 شناور 22 میلیارد ریال کالا قاچاق شامل لوازم خانگی و پوشاک کشف شد.
قاچاق،مرزباني،شناور،بوشهر،استان،ديلم،لوازم،برخورد،قرار،شرفي

سرهنگ یدالله شرفی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بندر دیلم، با اشاره به اینکه امنیت پایدار در سواحل و مرز دریایی خلیج‌ فارس حکمفرما است، اظهار داشت: مرزبانی استان بوشهر با رصد شبانه‌روزی تمام تحرکات در سواحل و مرز دریایی خلیج‌ فارس مورد توجه قرار می‌دهد و با هرگونه تخلف برخورد قاطع می‌شود.
وی برخورد با قاچاق کالا، سوخت و مواد مخدر را مورد تأکید قرار داد و بیان کرد: کالاهای خارجی وارداتی بدون هویت و اسناد قانونی و گمرکی قاچاق محسوب می‌شود و تحت پیگیرد قضایی قرار می‌گیرد.
فرمانده مرزبانی استان بوشهر از توقیف 2 شناور حامل کالاهای قاچاق دربند دیلم خبر داد و تصریح کرد: مرزبانان در یک عملیات در دریا موفق شدند 2 فروند شناور حامل کالای قاچاق را در بندر دیلم شناسایی و توقیف کنند.
شرفی با اشاره به کشف انواع لوازم خانگی و پوشاک قاچاق از این 2 شناور افزود: در بازرسی از این شناورها، 142 دستگاه لوازم خانگی، 20 دستگاه لوازم برقی، 1400 عدد پوشاک به وزن تقریبی 330 کیلوگرم، انواع ماشین لباسشویی، یخچال، پارچه و دیگر تجهیزات کشف شد.
وی با بیان اینکه در این رابطه 7 متهم دستگیر شد خاطر نشان کرد: کارشناسان ارزش کالای مکشوفه قاچاق از این 2 شناور را 22 میلیارد ریال برآورد کرده‌اند که این کالاها، به همراه پرونده و افراد دستگیر شده تحویل مراجع قضایی شدند.
فرمانده مرزبانی استان بوشهر با قدردانی از مشارکت ساحل‌نشینان با مأموران مرزبانی در برخورد با متخلفان گفت: همکاری همه جانبه ساحل‌نشینان استان بوشهر در راستای مأموریت‌های مرزبانی ستودنی است و در این راستا توجه ویژه به مطالبات مردم در اولویت است.
انتهای پیام/190