خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روسیه: بهانه ای برای برهم زدن توافق هسته ای ایران وجود ندارد- اخبار اروپا - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | سه شنبه، 26 مهر 1401 - 09:17
نماینده روسیه در سازمان های بین المللی مستقر در وین، نسبت به احیای توافق هسته ای با ایران ابراز خوش بینی کرد.
توافق،وين،احياي،مذاكرات،ايران،اوليانوف،ارشد،روسيه

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، «میخائیل اولیانوف»، نماینده روسیه در سازمان های بین‌المللی مستقر در وین، نسبت به احیای توافق هسته‌ای با ایران ابراز خوش بینی کرد.
این دیپلمات ارشد روسی در حساب توئیتری خود نوشت: «به نظر بنده، بازگرداندن برجام در نیمه دوم نوامبر محقق خواهد شد.
هیچ بهانه‌ای برای برهم زدن توافق هسته‌ای وجود ندارد.»
اولیانوف به عنوان مذاکره کننده ارشد روسیه در مذاکرات وین، پیشتر نیز در واکنش به صحبت‌های جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا مبنی بر بن‌بست در مذاکرات رفع تحریم‌ها در صفحه شخصی خود نوشته بود: «به نظر می‌رسد گرفتن انگشت اتهام (به سمت ایران) نشانه‌ای از بن بست بودن مذاکرات وین باشد.
اگر چنین چیزی هم باشد، نتیجه تعدادی از عوامل مختلف است.»
وی همچنین گفت: «تلاش برای انداختن همه تقصیرها به گردن ایران منصفانه نیست.
گفتگوها بیش از حد به وضعیت سیاسی داخلی یکی از شرکت کننده (آمریکا) وابسته است.»
در شرایطی که مقامات مختلف ایرانی بارها آمادگی کشورمان برای احیای توافق هسته‌ای را در صورت پای بندی طرف های غربی عضو این توافق اعلام کرده‌اند، اما به نظر می رسد سه کشور اروپایی در همراهی با آمریکا تمایلی به بازگشت به اجرای تعهدات خود در توافق وین ندارند و همواره با بهانه جویی احیای این توافق را به تعویق می اندازند.
انتهای پیام/