خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

250 ویژه برنامه به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر در اردبیل اجرا می‌شود

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 29 اردیبهشت 1398 - 15:50
مسئول حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل گفت: 250 ویژه برنامه به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر در اردبیل اجرا می‌شود.
اردبيل،سپاه،كشورمان،استان،زمينه،والامقام،پاسداشت،خرمشهر

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل٬ علیرضا حسن‌زاده بعد از ظهر امروز در جمع خبرنگاران در اردبیل اظهار داشت:با حضور اقشار مختلف مردم 250 ویژه برنامه به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر در اردبیل اجرا می‌شود که در این زمینه سپاه استان اردبیل برنامه‌ریزی‌های اساسی دارد تا این برنامه‌ها را به بهترین شکل برگزار کند.
وی با اشاره به این که شفاف‌سازی و تاریخ‌سازی رویدادهای گذشته کشورمان یک اولویت اساسی است گفت: وحدت و همدلی راه رسیدن به پیروزی‌ها و موفقیت‌ها است و در این زمینه از تمام ظرفیت‌های خود برای تحقق اهداف مورد نظر استفاده می‌کنیم تا بتوانیم حماسه آزادسازی خرمشهر را بار دیگر تداعی ببخشیم.
مسئول حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل گفت: برنامه‌هایی که برای این ایام در نظر گرفته شده در طول چهار روز در استان برگزار می‌شود که از جمله برنامه‌های شاخص می‌توان به حماسه عظیم رژه نیرو‌های مسلح است که متصدی آن ارتش و سپاه است و در این زمینه نیز امسال برنامه‌ریزی‌های لازم تدارک دیده شده است.
حسن‌زاده تصریح کرد: مهم‌ترین هدف ما از برگزاری برنامه‌ها در این ایام می‌توان به ترویج و نشر فرهنگ شهدای والامقام و پاسداشت و گرامیداشت ارزش‌های مقدس انقلاب اسلامی اشاره کرد به طوری که باید کاری کنیم تا نسل‌های آینده به این مهم واقف باشند که اقتدار و امنیت کشورمان به این سادگی به دست نیامده است.
وی بیان کرد: باید در راستای پاسداشت تاریخ کشورمان و معرفی این ارزش‌ها به نسل‌های بعدی از تمام ظرفیت‌های خود به نحو احسن استفاده کنیم تا همه به این مهم برسند که هر چه داریم مدیون خون پاک شهدای والامقام هستیم و باید تا جان داریم از این رزش‌ها و آرمان ها با جان و دل حفاظت و پاسداری کنیم.
انتهای پیام/ن