خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سرمربی تیم بسکتبال ذوب آهن اصفهان: از کمبود تمرین رنج می بریم- اخبار اصفهان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 25 مهر 1401 - 21:22
سرمربی تیم بسکتبال ذوب آهن اصفهان پس از پیروزی مقابل تیم نبوغ اراک گفت: "نبوغ" تیم بسیار خوبی است و هر دو بازیکن خارجی این تیم عملکرد بسیار خوبی داشتند، خصوصا ماریو سینفسکی ما را به دردسر انداخت و حتی یک جاهایی نتوانستیم این بازیکن را مهار کنیم.
تيم،بازي،كوهيان،نبوغ،تلاش،نتوانستيم،نوسانات،تيمش

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، فرزاد کوهیان پس از برتری تیمش مقابل تیم نبوغ اراک در هفته ششم رقابت‌های لیگ برتر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: نبوغ تیم بسیار خوبی است و هر دو بازیکن خارجی این تیم عملکرد بسیار خوبی داشتند، خصوصاً ماریو سینفسکی ما را به دردسر زیادی انداخت و حتی یک جاهایی نتوانستیم این بازیکن را مهار کنیم.
وی افزود: عملکرد نبوغ نشان می‌داد که روی این تیم کار زیادی انجام شده، تمرینات زیادی انجام داده‌اند و برای بازی آماده هستند و حتی در برخی دقایق بازی هماهنگ‌تر از ما عمل می‌کردند.
سرمربی تیم بسکتبال ذوب‌آهن تصریح کرد: من هفته قبل گفتم و باز هم می‌گویم که همچنان در حال تمرین هستیم تا به آمادگی لازم برسیم، ما هنوز آمادگی کافی را نداریم و نوساناتی که در کوارترها وجود دارد، ناشی از کمبود تمرین و هماهنگی بچه‌ها است و امیدواریم که بتوانیم این مشکل را برطرف کنیم.
وی متذکر شد: البته باید در نظر گرفت که هفته‌ای دو بازی برگزار می‌شود و همین باعث شده که جلسات تمرینی بچه‌ها کاهش یابد.
علاوه بر این ما پیش از شروع فصل تمرینات‌مان را دیر شروع کردیم و همین این عوامل دست به دست هم داده‌اند تا نوسانات زیادی در طول بازی داشته باشیم‌
کوهیان یادآور شد: از طرف دیگر تعداد بازیکنان‌مان نسبت به سایر تیم‌ها کمتر است و به خاطر شرایط موجود نتوانستیم تیم را کامل ببندیم؛ فشار روی بازیکنان زیاد است و یار جانشین کمتری نسبت به سایر تیم‌ها داریم و این عوامل نیز باعث تشدید نوسانات تیم می‌شود.
وی در ادامه گفت: فکر می‌کنم با غیرت و تلاش مضاعفی که بچه‌ها نشان دادند، توانستیم این بازی را ببریم.
بچه‌ها تلاش زیادی انجام دادند اما شب ما نبود و توپ‌ها وارد سبد نمی‌شد اما با تلاش توانستند نتیجه را جبران کنند.
کوهیان درباره بازی آینده تیمش خاطرنشان کرد: گرگان تیم کاملی است، کادر خوب و بازیکنان با کیفیتی دارد و بازی خیلی سختی در پیش داریم.
گرگان در چند سال اخیر و پس از کسب اولین مقام قهرمانی خیلی حرفه‌ای در حال فعالیت است و نمی‌توان این تیم را ساده گرفت و یکی از سخت‌ترین بازی‌های فصل را در پیش داریم.
انتهای پیام/