خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 13 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انبار سلاح و مهمات قاچاق در شیراز کشف شد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 25 مهر 1401 - 14:34
شیراز - فرمانده انتظامی استان فارس از کشف انبار سلاح و مهمات قاچاق و دستگیری یکی از متخلفان در شیراز خبر داد.
سلاح،مهمات،مأموران،غيرمجاز،باند،شيراز،پليس،دپو

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار رهام بخش حبیبی ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران، گفت: در ادامه اجرای طرح مبارزه با سلاح و مهمات غیرمجاز، مأموران پلیس امنیت فارس از دپوی تعداد اسلحه و مهمات در یکی از باغ‌های شهرستان شیراز مطلع شدند.
وی ادامه داد: مأموران با انجام اقدامات تخصصی فرد قاچاقچی و محل دپوی سلاح و مهمات غیرمجاز را در باغی شخصی واقع در یکی از روستاهای شهرستان شیراز شناسایی کردند.
فرمانده انتظامی فارس تاکید کرد: بعد از انجام هماهنگی با مرجع قضائی، مأموران پلیس به محل مورد نظر مراجعه کرده و طی بازرسی از این باغ ۱۲ قبضه اسلحه جنگی کلت، ۷ قبضه تفنگ پنج‌تیر شکاری، ۲۲ تیغه خشاب کلت و تعداد فشنگ کشف کردند.
سردار حبیبی با یادآوری اینکه این باند قاچاق، سلاح را از استان‌های غربی تهیه و به شیراز منتقل و دپو کرده بود، گفت: یکی از اعضای این باند که سلاح‌ها را با هدف استفاده در اغتشاشات خریداری و دپو کرده بود، دستگیر و برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی ارجاع شده است.
وی با بیان اینکه تلاش برای دستگیری سایر اعضای این باند در جریان است، گفت: پلیس با عاملان تهیه و فروش سلاح غیرمجاز مطابق قانون برخوردی جدی خواهد داشت و از شهروندان نیز درخواست می‌شود که موارد مشکوک را به سامانه ۱۱۰ اطلاع دهند.