خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فضاهای آموزشی در استان بوشهر تقویت شود

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 25 مهر 1401 - 13:35
بوشهر- نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر با تاکید بر لزوم توسعه زیرساخت‌های آموزشی، گفت: تعداد بالای مدارس تخریبی در استان بوشهر پذیرفتنی نیست.
استان،مدارس،بوشهر،پرورش،آموزش،توسعه،بوشهري

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری صبح دوشنبه در دیدار با مدیران آموزش و پرورش استان بوشهر اظهار داشت: سوادآموزی قدم آغازین رشد فزاینده پیشرفت و تولید نیروی انسانی توانمند است.
وی با تاکید بر سرمایه گذاری مناسب بر آموزش و پرورش و توسعه سوادآموزی در سطح عمیق اضافه کرد: باید کاری کنیم که آموزش و پرورش استان الگو و تعیین کننده برای کل کشور باشد.
امام جمعه بوشهر افزود: اگر می‌خواهیم استانی قوی، پیشرفته و کشوری توسعه یافته داشته باشیم باید به آموزش و پرورش خیلی بیشتر از اینها توجه کنیم و شاهد گسترش دانش در جامعه باشیم.
وی با بیان اینکه تعداد بالای مدارس تخریبی در استان بوشهر پذیرفتنی نیست تصریح کرد: برای پیشرفت و توسعه و تمدن آفرینی باید زیرساخت‌های آموزشی توسعه یافته و بهترین مدارس ساخته شوند.
آیت‌الله صفایی بوشهری افزود: علاوه بر ساخت مدارس جدید و نوسازی مدارس تخریبی استان، باید مدارس نیروگاه اتمی، مدارس نفت، مدارس گاز و پتروشیمی و… نیز در استان بوشهر ساخته شود.
وی تاکید کرد: باید در استان بوشهر زمینه رشد دانشمندان فراهم شود و این کار با حمایت ویژه از آموزش و پرورش محقق می‌شود و زیرساخت‌ها و امکانات و تجهیزات باید تقویت شود.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با اشاره به اینکه استعدادهای بسیار خوبی در شهرها و روستاهای استان وجود دارد گفت: باید زمینه رشد این استعدادها در استان فراهم شود و حمایت لازم از این استعدادها صورت گیرد.