خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 18 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمار رسمی تولیدات زراعی در سال گذشته منتشر شد+ جزئیات- اخبار کشاورزی - اخبار اقتصادی تسنیم

تسنیم | اقتصادی | دوشنبه، 25 مهر 1401 - 13:13
مساحت اراضی زراعی در سال زراعی ١٤� � -١٣٩٩، ١٥/٧ میلیون هکتار برآورد شده است که ١١/٦میلیون هکتار آن زیر کشت محصولات سالانه و ٤/١ میلیون هکتار آیش بوده است.
هكتار،زراعي،محصولات،كشت،كاشت

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم مرکز آمار ایران طی گزارش جامع به بررسی وضعیت محصولات زراعی در محصولات مختلف به تفکیک نوع محصول، سطح زیر کشت به تفکیک استان ها، کشت دیم و آبی و ...
پرداخته است.
مساحت اراضی زراعی در سال زراعی 1400-١٣٩٩، ١٥/٧ میلیون هکتار برآورد شده است که ١١/٦میلیون هکتار آن زیر کشت محصولات سالانه و ٤/١ میلیون هکتار آیش بوده است.
بر اساس نتایج حاصل از طرح آمارگیری زراعت مساحت اراضی زراعی در سال زراعی 1400-١٣٩٩، ١٥/٧ میلیون هکتار برآورد شده است که ١١/٦میلیون هکتار آن زیر کشت محصولات سالانه و ٤/١ میلیون هکتار آیش بوده است.
مساحت اراضی زراعی آبی ٦/٢ میلیون هکتار برآورد شده است که ٤/٨ میلیون هکتار آن زیر کشت و ١/٤ میلیون هکتار آن آیش بوده است همچنین مساحت اراضی دیم کشور ٩/٥ میلیون هکتار برآورد شده است که ٦/٨ میلیون هکتار آن زیر کشت و ٢/٧ میلیون هکتار آن آیش بوده است.
در سال زراعی 1400-١٣٩٩ سطح کاشت محصولات سالانه بیش از ١٢ میلیون هکتار و مقدار کل تولیدات ٥٧/٥ میلیون تن بوده است.
بیش از ٨٦ درصد سطح کاشت محصولات سالانه مربوط به ٥ محصول گندم، جو، یونجه، برنج (شلتوک) و انواع نخود (دانه خشک) است.
نتایج حاصل از این طرح نشان می‌دهد که در سال زراعی ١1400-١٣٩٩ کاشت محصولات زراعی در ٤١٣ هزار هکتار از اراضی کشور به صورت کاشت مجدد و یا کاشت زیر درختان باغ و قلمستان‌ها انجام شده است.
اطلاعات بیش تر از طریق فایل پیوست قابل دستیابی است.
برای مشاهده آمار زراعت کشاورزی کشور در سال 1400 اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/