خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مربی مس کرمان: به دنبال خرید مهاجم سابق سلتیک بودیم/ در گلزنی ضعف داریم- اخبار فوتبال ایران - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | دوشنبه، 25 مهر 1401 - 08:50
مربی تیم مس کرمان از ضعف نارنجی پوشان در خط حمله خبر داد و گفت که مس کرمان در تعطیلی لیگ، برای جذب بازیکنان خارجی تلاش خواهد کرد.
ليگ،مس،كرمان،برتر،بازيكن،باشگاه،تيم،تسنيم،بورا

محمود محمودی‌نیا در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره نتایج ضعیف مس کرمان در هفته‌های اخیر لیگ برتر فوتبال اظهار داشت: می‌دانستیم شرایط سختی در سال اول بازگشت به لیگ برتر داریم.
در هفته‌های اخیر گلی به ثمر نرسانده‌ایم و این ایراد را باید برطرف کنیم.
تعطیلی بازی‌ها به‌خاطر جام جهانی برای ما ارزشمند است.
بازیکنان خارجی مد نظرمان را در این دو ماه اضافه می‌کنیم تا نقاط ضعف خودمان را برطرف کنیم.
وی با اشاره به حمایت باشگاه مس از سرمربی تیم تصریح کرد: مدیرعامل باشگاه پس از دیدار با آلومینیوم به رختکن تیم آمد و قاطعانه از حسین‌خانی حمایت کرد.
در شروع لیگ خوب بودیم و گل‌های زده ما با گل‌های خورده‌مان برابر بود.
با این حال چند هفته است که در گلزنی واقعاً ضعف داریم و باید روند تهاجمی خودمان را بهبود ببخشیم.
70 تا 80 درصد ترکیب سال گذشته تیم در لیگ یک را حفظ کرده‌ایم و کمبود تجربه بازیکنان مسئله‌ای کلیدی است.
مربی مس کرمان درخصوص وضعیت بورا، بازیکن اهل گینه بیسائو که قراردادش را با این باشگاه امضا کرده، به تسنیم گفت: هنوز ITC بورا صادر نشده و این مشکل تا پایان هفته حل می‌شود.
با یک مهاجم اسکاتلندی که در سال‌های گذشته در سلتیک هم بازی می‌کرد و در لیگ برتر انگلیس حضور داشت، صحبت‌هایی داشتیم که نتوانست به ایران بیاید و جذب او فعلاً منتفی شده است.
محمودی‌نیا با بیان اینکه مس کرمان دو بازیکن خارجی دیگر را پس از جام جهانی جذب می‌کند، خاطرنشان کرد: در تعطیلات لیگ باید گزینه‌های مختلف را بررسی کنیم تا یک مدافع و هافبک دفاعی به خدمت بگیریم و شرایط یک مهاجم به‌جای بازیکن اسکاتلندی بررسی کنیم.
انتهای پیام/