خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازدید استاندار کرمانشاه از ۲ محله حاشیه نشین شهر کرمانشاه

مهر | استان‌ها، چند‌رسانه‌ای | یکشنبه، 24 مهر 1401 - 23:12
کرمانشاه- استاندار کرمانشاه به محله حاشیه نشین مرادآباد رفت و از نزدیک در جریان آخرین وضعیت اجرای دستورات خود برای ساماندهی این محله قرار گرفت.
مرادآباد،محله،كرمانشاه،استاندار،كهريز

به گزارش خبرنگار مهر، بهمن امیری مقدم استاندار کرمانشاه پس از افتتاح بزرگراه شهیدان دایی پور و سرابیان به محله حاشیه نشین مرادآباد رفت و از نزدیک در جریان آخرین وضعیت اجرای دستورات خود برای ساماندهی این محله قرار گرفت.
بزرگراه شهیدان دایی پور و سرابیان از مقابل محله مرادآباد می‌گذرد که این موضوع سبب تشکر اهالی این محله از استاندار و شهردار کرمانشاه شد و هم اکنون اقدامات عمرانی برای احداث خیابان ۲۰ متری مرادآباد در حال انجام است.
امیری مقدم در ادامه از شهرک کهریز و کیهانشهر هم بازدید و با جمعی از ساکنان این منطقه گفتگو کرد.
یکی از دستورات ویژه استاندار کرمانشاه تکمیل زیرساخت‌های جاده‌ای، آب و فاضلاب، احداث پارک و شهربازی، زیباسازی، رفع مشکلات برق، ساماندهی ساخت و سازها و متعادان متجاهر و… محلات مرادآباد، کهریز، ملاحسینی، آقاجان و… بوده است.