خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

از افزایش سن و دیابت از عوامل نابینایی در افراد تا آخرین مهلت ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان ذخیره کنکور دانشگاه آزاد

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | جمعه، 22 مهر 1401 - 19:05
اگر موفق به رصد اخبار علمی و پزشکی نشده‌اید، در این بسته برترین اخبار پزشکی از نگاه کاربران را دنبال کنید.
نابينايي،مهلت،تعليم،تربيت،كودك،دانشگاه،ملي،سازمان

عناوین پربازدید علمی و پزشکی ۲۲ مهر؛
در این بسته خبری از افزایش سن و دیابت از عوامل نابینایی در افراد تا آخرین مهلت ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان ذخیره کنکور دانشگاه آزاد گفته ایم.
افزایش سن و دیابت از عوامل نابینایی در افراد/ مصرف ویتامین آ و هویج سبب تقویت بینایی
ناظر غربالگری تنبلی چشم اطفال وزارت بهداشت گفت: عیوب انکساری یکی از علل نابینایی و قابل درمان در بین افراد است.
استقبال سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک از بودجه‌های حمایتی
رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک گفت: باقی مراکز که می‌خواهند در ارتباط با کودکان فعالیتی داشته باشند، باید خود را با سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک تطبیق دهند و مجوز را از ما دریافت کنند.
احداث هزار نمازخانه در مدارس برای سال تحصیلی جدید / حضور حداکثری دانش آموزان در زنگ نماز
مدیر کل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش گفت: حدود ۱۲۰ هزار مدرسه در سراسر کشور داریم که از این تعداد حدود ۶۹ هزار مدرسه دارای نمازخانه هستند.
تشخیص زودهنگام زوال عقل با استفاده از سطح خونی DNA
دانشمندان دانشگاه جانز هاپکینز از کشف شواهدی مبنی بر نقش سطح خونی DNA در ابتلا به زوال عقل خبر دادند.
امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان ذخیره کنکور دانشگاه آزاد
مهلت ثبت نام پذیرفته‌شدگان ذخیره‌های اعلام نتایج اولیه آزمون سراسری ۱۴۰۱ امروز پایان می‌یابد.