برای ترویج فرهنگ و شهادت از� زبان هنر کمک گرفته شود- اخبار خراسان جنوبی - اخبار استانها تسنیم
مدیرکل فرهنگ و ارشاد خراسان جنوبی گفت: همه ما وظیفه داریم این فرهنگ غنی را به نسل حاضر و نسل های بعدی منتقل کنیم و یکی از راه های انتقال این فرهنگ استفاده از زبان هنر است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، علی فرخنده پیش از ظهر امروز در مراسم اختتامیه سیزدهمین جشنواره استانی شعر دفاع مقدس و مقاومت و جشنواره هنری فانوس، اظهار داشت: اخلاص، ایثار و جهاد در راه خدا کلیدواژه دوران دفاع مقدس است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان خراسان جنوبی گفت: دشمنان در هشت سال دفاع مقدس سعی کردند که این انقلاب و کشور را به نابودی بکشانند، اما اراده خداوند، رهبری امام و وجود رزمندگان با اخلاص و ولایتمدار سبب شد به نقشههای شوم خود نرسند.
وی بیان کرد: همه ما وظیفه داریم این فرهنگ غنی را به نسل حاضر و نسلهای بعدی منتقل کنیم و یکی از راههای انتقال این فرهنگ استفاده از زبان هنر است.
فرخنده با اشاره به تشکیل شورای توسعه شعر گفت: متأسفانه در این زمینه تاکنون هیچ اقدامی صورت نگرفته است و پیشکسوتان این عرصه باید در این حوزه ورود و این شورا را فعال کنند.
سرهنگ پاسدار غلامرضا فلاحی، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان نیز در این مراسم، اظهار داشت: یکی از ترفندهای دشمن علیه انقلاب اسلامی و ملت ایران، تحریف دستاوردها و داشتههای ایران است و با وارونه جلوه دادن واقعیتها، سعی در انحراف افکار و اذهان مردم به ویژه جوانان دارد.
وی با اشاره به اغشاشات اخیر گفت: هشت سال جنگ توسط ایادی استکبار بر ما تحمیل شد و اکنون همین ایادی داعیه آزادی سر میدهند و گویا گذشته شوم خود را به را به فراموشی بردهاند.
کومله و حزب دموکرات قبل از دوران دفاع مقدس به دنبال تجزیهطلبی بودند و جنایات بیشماری نه تنها به نیروهای نظامی مستقر در استان کردستان بلکه به همنوعان خود در آن منطقه کردند.
فلاحی افزود: باید پیشینه این گروهک تروریستی برای آحاد جامعه تبیین و تشریح شود و با توجه به شرایط کنونی جامعه و هجمههای دشمن که نسل جوان و نوجوان را هدف قرار داده باید نسبت به آگاهسازی جوانان و جامعه اقدام کنیم.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان هدف از برگزاری جشنواره شعر دفاع مقدس و جشنواره فانوس را ترویج فرهنگ ایثار، شهادت، ایستادگی، ولایتمداری و شهادتطلبی ذکر کرد و اظهار داشت: باید با زبان هنر و در قالبهای متعدد مانند شعر فرهنگ و جلوههای دفاع مقدس را به نسل جوان و نوجوان جامعه ترویج و منتقل کنیم.
شایان ذکر است: در مجموع 706 اثر در بخشهای مختلف جشنواره به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده است.
آثار ارسالی شامل تئاتر صحنهای یک اثر، نمایشنامه دو اثر، موسیقی باکلام دو اثر، موسیقی بیکلام دو اثر، سرود دانشآموزی و همخوانی شش اثر، عکس 14 اثر، خوشنویسی چهار اثر، نمایش رادیویی پنج اثر، پادکست صوتی 10 اثر، مستند دو اثر، نماهنگ پنج نمایشنامه، بخش آزاد یک اثر، عکس بخش آزاد 600 اثر، نقاشی بخش آزاد 9 اثر، مستند بخش آزاد هشت اثر، نماهنگ بخش آزاد 30 اثر، موسیقی با کلام بخش آزاد چهار اثر و بخش ویژه جشنواره طراحی پوستر یک اثر بوده است.
پس از پایان کار داوری آثار 18 اثر برگزیده هر بخش و قسمت به مرحله کشوری جشنواره فانوس راه یافت و به دبیرخانه کشوری جشنواره ارسال شد.
اختتامیه مرحله ملی این جشنواره آبان امسال در استان اصفهان برگزار میشود.
انتهای پیام/252