خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خسروی وفا: فدراسیون ها خوب کار نکنند، کمیته المپیک موفق نخواهد بود- اخبار رشته های ورزشی - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | پنجشنبه، 21 مهر 1401 - 11:19
رئیس کمیته ملی المپیک گفت: اگر فدراسیون ها خوب کار نکنند، مطمئناً کمیته ملی المپیک هم در مسیر موفق قرار نخواهد گرفت.
ملي،المپيك،كميته،مسير،كمك،كشور،پارالمپيك،ورزش

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و‌جوانان، محمود خسروی‌وفا رئیس کمیته ملی المپیک در جلسه مشترک روسای فدراسیون‌های ورزشی ضمن تبریک هفته وحدت گفت: امروز اولین جلسه بعد از برگزاری مجمع کمیته ملی المپیک است و تیم جدید و جوان کمیته ملی المپیک آغاز بکار کرد و یقینا در این مسیر به کمک و‌ حمایت تمامی فدراسیون‌ها نیازمند هستیم.
خسروی‌وفا حمایت فدراسیون‌ها را بسیار تاثیرگذار دانست و افزود: اگر فدراسیون‌ها خوب کار نکنند، مطمئناً کمیته ملی المپیک هم در مسیر موفق قرار نخواهد گرفت و با کمک شما فدراسیون‌ها می‌توان نتایج بهتری کسب کرد.
وی با اشاره به 5هزار شهید ورزشکار در کشور اظهار داشت: همه این شهیدان به فرمان رهبر لبیک گفتند و از جانشان گذشتند و در حال حاضر وظیفه همه ما است تا با کمک یکدیگر و با اتحاد بتوانیم کشور را به مسیر سربلندی و‌موفقیت هدایت کنیم.
رئیس کمیته ملی المپیک در خصوص شرایط کنونی کشور در مواجه با فتنه‌های دشمنان گفت: جامعه ورزش، جامعه سالمی است و همواره ورزشکاران تلاش کردند با کسب افتخارآفرینی در میادین مختلف پرچم کشورمان را به اهتزاز در بیاورند.
خسروی‌وفا با اشاره به 24 مهر ماه روز ملی پارالمپیک تصریح کرد: بزرگترین رویداد ورزشی جهان با حضور 70 هزار معلول همانند سال‌های گذشته در روز ملی پارالمپیک برگزار می‌شود.
انتهای پیام/