خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توسعه اپلیکیشن برای شناسایی سرطان با صوت

مهر | دانش و فناوری | چهارشنبه، 20 مهر 1401 - 15:52
یک اپلیکیشن موبایل به زودی می تواند با توجه به صوت افراد بیماری های مزمن آنها را ردیابی کند.
اختلالات،هوش،مصنوعي،بيماري،انستيتو،صوت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیلی میل، محققان مشغول توسعه هوش مصنوعی هستند که می تواند ارتعاشات صوت و الگوهای تنفس هر فرد را برای ردیابی سرنخی از بیماری رصد کند.
انستیتو سلامت آمریکا نیز بودجه ای به یک پروژه عظیم اختصاص داده تا داده های صوتی لازم برای ساخت این هوش مصنوعی را فراهم کند.
کارشناسان معتقدند هنگامیکه فرد به پارکینسون مبتلا است یا دچار سکته مغزی شده شیوه صحبت کردن وی تغییر می کند.
از سوی دیگر تنفس فرد نیز تحت تاثیر بیماری های ریوی قرار می گیرد.
آنها امیدوارند یک برنامه رایانشی بتواند طیف وسیعی از بیماری ها از جمله سرطان و افسردگی را شناسایی کند.
درهمین راستا گروهی از کارشناسان جمع آوری صوت افراد مبتلا به شرایط خاص در ۵ حوزه اختلالات عصبی، اختلالات صوتی، اختلالات روحی، اختلالات تنفسی و همچنین اختلالات مربوط به کودکان مانند اوتیسم و تاخیر در صحبت کردن، هستند.
این بخشی از برنامه انستیتو سلامت آمریکا به نام «Bridge to AI» با بودجه ۱۳۰ میلیون دلار است تا گسترش وسیع از فناوری هوش مصنوعی در حوزه پزشکی را تسریع کند.