خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برج میلاد تهران فرداشب "نورافشانی" می شود- اخبار تهران - اخبار اجتماعی تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 20 مهر 1401 - 15:12
برج میلاد همزمان با آغاز هفته وحدت و ولادت حضرت محمد(ص)، ویژه برنامه شب شعر و نورافشانی آسمان برج میلاد را برگزار می کند.
ميلاد،برج،هفته،كودك،اشاره،حيدري،شب،مشاركت

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، عباس حیدری مدیرعامل برج میلاد اظهار کرد: همزمان با آغاز هفته وحدت و همچنین هفته ملی کودک ویژه برنامه‌هایی برای شهروندان تدارک دیده شده است که از جمله آن می‌توان به برگزاری شب شعر «واعتصمو» اشاره کرد که با مشارکت حوزه هنری در برج میلاد برگزار می‌شود.
وی ادامه داد: این شب شعر، با حضور شعرای آیینی برتر کشورمان و شعرای پاکستانی و افغانستانی در روز پنج‌شنبه 21 مهرماه در سکوی دید باز برج میلاد برگزار می‌شود.
حیدری به نورافشانی آسمان برج میلاد اشاره کرد و گفت: ویژه‌برنامه نورافشانی برج میلاد نیز پنج‌شنبه و در شب ولادت خاتم‌الانبیا(ص) ساعت 20 و با مشارکت سازمان زیباسازی شهرداری تهران برگزار می‌شود.
مدیرعامل برج میلاد همچنین به ویژه‌برنامه‌های هفته کودک اشاره کرد و گفت: همچنین به مناسبت هفته ملی کودک به عنوان قشر آینده‌ساز کشور، با مشارکت اداره کل آموزش‌های شهروندی شهرداری تهران، بازدید رایگان برای کودکان تا 12 سال در روزهای 21 و 22 مهرماه خواهیم داشت و در حاشیه بازدید نیز بادکنک‌هایی با شعار «حال خوش کودکی، رنگ خوش زندگی» اهدا می‌شود.
وی ادامه داد: همچنین سایر پیمانکاران داخل مجموعه برج میلاد اعم از رستوران‌ها، کاربازیا و شهربازی به کودکان درصدهای تخفیفی ارائه می‌دهند.
حیدری همچنین به برگزاری غرفه‌های گریم و نقاشی صورت کودکان اشاره کرد و گفت: برپایی ایستگاه پذیرایی، اجرای موسیقی و نمایش در محوطه برج میلاد از دیگر برنامه‌های هفته ملی کودک و هفته وحدت است.
انتهای پیام/