سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تلویزیون سراسری رژیم صهیونیستی: احتمال انتفاضه سوم به شدت افزایش یافته است- اخبار آسیای غربی - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | سه شنبه، 19 مهر 1401 - 23:31
شبکه سراسری تلویزیون رژیم صهیونیستی نسبت به شدت گرفتن احتمال شکل گیری انتفاضه سوم در فلسطین اشغالی هشدار داد.
گروه،الاسود،نابلس،صهيونيست

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، کان شبکه 11 و سراسری رژیم صیهونیستی در گزارشی با اشاره به فعالیت گروه "عرین الاسود" (لانه شیرها) تاکید کرد، این گروه خطرناک‌‌ترین گروه در کرانه باختری است، در حالی که آغاز انتفاضه کلام عادی جوانان نابلس شده است.
در این بین عرین الاسود هم در بیانیه‌ای اعلام کرد، امروز سه شنبه 5 عملیات مسلحانه علیه اشغالگران صهیونیست در نابلس و اطراف آن انجام داده است و ساعت‌های آینده غافلگیری‌های بیشتری برای صهیونیست‌ها تدارک دیده است.
این گروه مبارز فلسطینی فردا روز خروش و عمومی و درگیری گسترده در تمامی نقاط کرانه باختری برای حمایت از اهالی اردوگاه شعفاط اعلام کرد و افزود: برای بار سوم به مهاجران صهیونیست می‌گویم چه کسی دیگری را در محاصره می‌گیرد.
انتهای پیام/*