خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انفجار در ولایت لغمان افغانستان/ ۷ نیروی طالبان کشته و زخمی شدند

مهر | بین‌الملل | سه شنبه، 19 مهر 1401 - 21:24
در حادثه انفجار یک بمب کنار جاده ای در ولایت لغمان در افغانستان، ۷ نیروی طالبان کشته و زخمی شدند.
انفجار،طالبان،لغمان،ولايت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، ۷ نفر از اعضای طالبان امروز سه شنبه بر اثر انفجار بمب در ولایت لغمان در افغانستان کشته و زخمی شدند.
این انفجار بعد از ظهر امروز در منطقه نورلام واقع در شهرستان الینگار رخ داده است.
به‌ گفته یک منبع آگاه، این انفجار ناشی از بمب کارگذاری‌ شده در کنار جاده بوده و خودرو طالبان را هدف قرار داد.
مقامات طالبان در ولایت لغمان نیز انفجار را تأیید کرده و اعلام کردند که ۳ نیروی این گروه کشته و ۴ تَن زخمی شدند.
به گزارش اسپوتنیک، از سوی دیگر، سلامت‌ خان فرمانده پلیس طالبان در لغمان نیز در این باره گفت که خودرو این گروه هنگام گشت‌ زنی با بمب برخورد کرده است.
مسئولیت این انفجار را تا اکنون فرد و یا گروهی بر عهده نگرفته است.
دیروز نیز انفجاری در مهترلام، مرکز ولایت لغمان رخ داد و طالبان آن را ناشی از انفجار کپسول گاز ریکشا اعلام کرده بود.