خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ساخت و سازهای غیرمجاز در حاشیه شهر اردبیل ساماندهی شود- اخبار اردبیل - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 19 مهر 1401 - 09:12
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری اردبیل گفت: ساخت و سازهای غیرمجاز را در حاشیه های شهر شاهد هستیم و با توجه به این که ساخت و سازهای انشعاباتی از سوی دستگاه های خدمت رسان ارائه نمی شود این محلات بستر وقوع جرائم و آسیب های اجتماعی شده است.
پيشگيري،ترافيك،شهري،جرائم،ساخت،استان،زمينه،اردبيل،وقوع

جلال آفاقی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل اظهار داشت: استفاده از ظرفیت‌های ذاتی دستگاه‌های اجرایی با هدف پیشگیری از وقوع جرم در استان اردبیل نیازمند اتخاذ تصمیمات اساسی برای پیشگیری از جرائم و تخلفات در استان اردبیل است که به همین منظور درصدد هستیم با برنامه‌ریزی در راستای پیشگیری از تخلفات شهری بتوانیم به اهمیت آن پی ببریم.
وی بیان کرد: اهمیت به سیمای شهری و ساخت و سازهای شهری از اهم برنامه‌هایی است که در سنوات گذشته با اقدامات پیشگیرانه خاص در این حوزه امکان‌پذیر نیست و در این زمینه ساخت و سازهای غیرمجاز را در حاشیه‌های شهر شاهد هستیم و با توجه به این که ساخت و سازهای انشعاباتی از سوی دستگاه‌های خدمت‌رسان ارائه نمی‌شود این محلات بستر وقوع جرائم و آسیب‌های اجتماعی می‌شود.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل ادامه داد: ساخت و سازهای شهری متاسفانه در سنوات گذشته با اقدامات پیشگیرانه خاص در این حوز انجام نیافته و این محلات بستری برای وقوع جرائم و آسیب‌های اجتماعی می‌شود که باید در این زمینه ساماندهی لازم صورت گیرد.
آفاقی تصریح کرد: قانون و مقررات در مقابله با ساخت و سازها و ارائه راهکارهای قانونی در این زمینه برای اعطای امتیازات انشعابات در استان جزو اولویت‌های اساسی است و در این زمینه استفاده از ظرفیت‌های قانونی و اقدامات مشابه با هدف رفع مشکلات ساخت و سازها در استان برنامه‌ریزی شده است.
وی اظهار کرد: ساماندهی ترافیک شهری و عدم ساماندهی وانت بارهای میوه فروش و عدم مدیریت اصول ترافیک شهری برنامه‌ریزی شده و تمهیدات لازم در راستای تجهیز اتاق کنترل ترافیک و نیز اتخاذ تصمیمات فنی در این زمینه عامل مهم پیشگیری از جرائم پیشگیری از نزاع و خشونت است که امیدواریم با همکاری مسئولان شهری به این مقوله مهم توجه جدی مبنای کار باشد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل ادامه داد: ترافیک شهری به دلیل عدم ساماندهی وانت‌بارهای میوه فروش و عدم مدیریت اصولی ترافیک شهری جزو اولویت‌های اساسی است که در این زمینه به دنبال بحث تجهیز اتاق کنترل ترافیک و اتخاذ تصمیمات فنی درباره کنترل ترافیک هستیم که عاملی برای پیشگیری از جرائم به ویژه پیشگیری از نزاع و خشونت است.
وی اظهار کرد: تجهیز اتاق کنترل ترافیک و اتخاذ تصمیمات فنی درباره کنترل ترافیک عامل مهمی برای پیشگیری از جرائم پیشگیری از نزاع و خشونت است که امری لازم و ضروری است تا بتوانیم با اهتمام جدی موضوع را مورد توجه قرار دهیم و مشکلات و موانع موجود را در این راستا برطرف کنیم.
انتهای پیام/144/ن