خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چهارمحال و بختیاری ۷۰ نقطه حادثه‌خیز دارد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 19 مهر 1401 - 09:00
شهرکرد_ سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری گفت:در این استان ۷۰ نقطه حادثه‌خیز وجود دارد.
چهارمحال،بختياري،حيدري،تكميل،جاده

علی حیدری در گفت و گو با خبرنگار مهر بیان کرد: از این تعداد ۳۰ نقطه حادثه‌خیز در جاده‌ها و ۴۰ نقطه حادثه‌خیز در شهرهای چهارمحال و بختیاری قرار گرفته است.
وی افزود: با رفع نقاط حادثه‌خیز و سامان‌دهی جاده‌های برون‌شهری و درون‌شهری چهارمحال و بختیاری آمار تصادفات و تلفات جاده‌ای کاهش چشمگیری خواهد داشت.
حیدری تصریح کرد: بیش از ۷۰ درصد ترکیب جغرافیایی چهارمحال و بختیاری کوهستانی است و هوای سردسیری، محدودیت‌های شغلی و بالا بودن نرخ بیکاری از مشکلات مطرح این استان به‌شمار می‌رود.
وی یادآور شد: در این راستا دولت سیزدهم توزیع عادلانه امکانات، تجهیزات و اعتبارات در مناطق محروم مانند چهارمحال و بختیاری را در دستور کار قرار داده است.
حیدری تسریع در روند تکمیل جاده اصفهان به بروجن به لردگان به خوزستان را ضروری اعلام و تأکید کرد: با تکمیل این جاده مسافت استان‌های فلات مرکزی ایران به بنادر جنوب‌غرب و جنوب حداقل ۲۰۰ کیلومتر کوتاه‌تر می‌کند.