خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مقابل تیم ملی بازی کردیم- اخبار اصفهان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 18 مهر 1401 - 20:53
سرمربی تیم بسکتبال صنعت مس کرمان گفت: ذوب آهن سرمربی توانمند، باهوش و کهنه کاری دارد و اکثر بازیکنانش ملی پوش هستند و عملا مقابل تیم ملی بازی می کردیم.
تيم،بازي،بسكتبال،ليگ،نمايش،بودجه،كوارتر،تاكتيك،نظرم،مس،سرمربي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، محمدرضا اسلامی پس از شکست تیمش مقابل تیم بسکتبال ذوب‌آهن در هفته سوم رقابت‌های لیگ برتر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازی سطح فنی بالایی داشت و هر دو تیم تلاش کردند که بازی فنی به نمایش بگذارند و بر اساس آنالیزی که داشتند، فضاهایی را که تیم مقابل می‌توانست با استفاده از آن امتیاز بگیرند، ببندند و هر دو تیم در اجرای برنامه‌هایشان موفقیت نسبی داشتند.
وی افزود: هر دو تیم در طول مسابقه چندین بار تغییر تاکتیک دادند و این مباحث جزو اتفاقاتی هستند که هم برای مربیان و بازیکنان و هم برای تماشاگران خوب است؛ در هر صورت تنوع تاکتیک و توانایی برگشتن به بازی اتفاق خوبی است.
سرمربی تیم بسکتبال صنعت مس کرمان تصریح کرد: ما امروز عملا مقابل تیم ملی بازی می‌کردیم؛ ذوب‌آهن سرمربی توانمند، باهوش و کهنه‌کاری دارد و اکثر بازیکنانش ملی‌پوش هستند و به نظرم در این بازی کارنامه موفقی داشتیم؛ هرچند در کوارتر سوم بدشانسی آوردیم و توپ‌هایمان به هدف ننشست اما در کوارتر چهارم بازی برابری به نمایش گذاشتیم و شاید اگر 3 یا 4 دقیقه دیگر وقت داشتیم، نتیجه نزدیک‌تر رقم می‌خورد و حتی ممکن بود تغییر کند.
وی ادامه داد: ما تیم بسیار جوانی داریم و از بین بازیکنان‌مان تنها یک یا دو بازیکن تجربه بیشتری نسبت به بقیه دارند با این وجود داریم تلاش می‌کنیم که بسکتبال باکیفیت و مدرنی بازی کنیم و برای رسیدن به این هدف تمرینات زیادی را انجام می‌دهیم اما به زمان نیاز داریم.
اسلامی خاطرنشان کرد: به نظرم در این یک ماه استراحت شرایط تیمم بهتر خواهد شد و در دور بعد رقابت‌ها نتایج به مراتب بهتری را کسب می‌کنیم.
وی پیرامون شرایط و کیفیت رقابت‌های فصل جاری گفت: لیگ امسال تا حدودی زود شروع شد، تیم‌ها دیرتر از فصل‌های گذشته بسته شدند و فرصت لازم برای جذب بازیکن و آماده‌سازی مناسب نداشتیم.
صنعت مس کرمان تیمی کم بضاعت است که با حداقل بودجه بسته شده و به جرات می‌توانم بگویم که از نظر بودجه بعد از تیم پدافند، پایین‌ترین تیم لیگ هستیم و کم‌ترین هزینه را نسبت به سایر تیم‌ها انجام داده‌ایم و افتخار می‌کنیم که با همین بودجه کم تیم خوبی جمع کرده‌ایم و بازیکنانم با ایمان راسخ و پرتلاش در زمین حاضر می‌شوند و بسکتبال با کیفیتی را هم به نمایش می‌گذارند.
انتهای پیام/170