خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دشمن شناسی را در جامعه تقویت کنیم

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 18 مهر 1401 - 16:18
ساری- مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس مازندران با تاکید براین که درس خودشناسی و دشمن شناسی را در جامعه تقویت کنیم، گفت: این کلیدواژه رمز موفقیت است.
دشمن،اسلامي،جوانان،جمهوري،ملكي،سردار،جنگ،شكست،مجازي،حزب،فضاي ...

به گزارش خبرنگار مهر، سردار عبدالله ملکی بعدازظهر دوشنبه در همایش تجلیل از ایثارگران تأمین اجتماعی استان با گرامیداشت هفته فراجا و تبریک هفته وحدت اظهار داشت: ایثارگران درس معرفت، عشق و ایثارگری را در هشت سال دفاع مقدس آموختند و به نسل امروز می‌آموزند.
وی با بیان اینکه برای رسیدن به پیروزی باید قدرت خودشناسی و دشمن شناسی را تقویت کنیم، افزود: دشمن در نبرد حق و باطل در حوزه‌های مختلف جنگ نرم و نیمه سخت و سخت با نظام جمهوری اسلامی ایران مبارزه می‌کند که بالاتر از همه آنها جنگ تحمیلی بود.
سردار ملکی با بیان اینکه دشمن نمی‌دانست ملت ایران عاشق اسلام هستند و دنبال ایجاد عدالت و قسط هستند و ما از ارزشهای اسلام دفاع کردیم، گفت: بزرگترین واکنش دشمن این نبرد نظامی بود و ادامه خواهد داشت.
این مسئول با بیان اینکه جنگ با جمهوری اسلامی از ۲۳ بهمن ۵۷ شروع شده است، ادامه داد: از همان موقع در کردستان به کلانتری‌ها و ژاندارمری‌ها حمله کردند و اوج حملاتشان حمله به پادگان مهاباد بود.
سردار ملکی با اشاره به فعالیت گروهک‌های دموکرات، کومله، رزگاری و خبات، بیان کرد: ۲۱ گروه در کردستان بر علیه جمهوری اسلامی فعالیت‌های نظامی، سیاسی و تبلیغی داشتند و ما با قدرت خدا، ائمه، عاشورا، قرآن، معرفت و شناخت عمیق خدا و پیامبران و ولی فقیه و عاشورا دشمن را شکست دادیم.
وی با عنوان اینکه دشمن در بررسی‌ها و ارزیابی‌های خود ما را قابل شکست دانست در حالی که به اعتقادات مردم، ایمان، خدامحوری، ولایتمداری توجه نکرد، ادامه داد: دشمن به حضور مردم نیز توجه نکرد.
سردار ملکی با بیان اینکه دشمن جوانان ما را مورد هدف قرار داده است و با ایجاد جنگ روانی با تمام توان با ما در جنگ است، تصریح کرد: ملت ایران با راهپیمایی اربعین حسینی همه توطئه‌های دشمنان را خنثی می‌کند.
وی بر لزوم تقویت همایش اربعینی ملت ایران اسلامی اذعان داشت: هر جا جمهوری اسلامی قوی بود، دشمن محکوم به شکست شد.
مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس مازندران به قدرت حزب الله اشاره کرد و با بیان اینکه حزب الله تربیت شده مکتب امام (ره) است و در تمام جنگ‌ها رژیم صهیونیست‌ها را شکست داده است، اضافه کرد: رژیم صهیونیستی ارتش قوی ندارد و با فراخوان مردمی در مقابل مردم فلسطین قرار می‌گیرد در حالی که حزب الله در تمام جنگ‌ها آنها را شکست داد و اوج آن جنگ ۳۳ روزه بود و دشمن از حزب الله هراس دارند.
سردار ملکی با بیان اینکه برای حفظ حریم انقلاب باید در میدان باشیم، بر لزوم تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی به جوانان تأکید کرد و با گرامیداشت یاد و خاطره ۱۷ هزار شهید ترور خاطرنشان کرد: باید جنایت‌های دشمنان و کومله و منافقین را به جوانان تبیین کنیم.
سردار ملکی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ریشه دارد و خون شهدا به پای این انقلاب ریخته شده است، تصریح کرد: رشادت‌ها و جانفشانی‌های جانبازان شیمیایی را باید به جوانان بازگو کنیم.
وی با بیان اینکه جوانان در فضای مجازی غوطه ور هستند، ادامه داد: امروز جمهوری اسلامی در بعد نظامی و سیاسی، دانش بنیان و… حرفی برای گفتن دارد و باید در فضای مجازی نیز با قدرت وارد شویم.
وی با بیان اینکه شبکه‌های اینترنشنال و منافقین برای براندازی نظام جمهوری اسلامی در فضای مجازی فعالیت گسترده‌ای دارند، بر لزوم بصیرت افزایی در بین جوانان تأکید کرد و افزود: جوانان انقلاب اسلامی بصیر و با معرفت و فرهیخته هستند و نباید اجازه بدهیم تحت تأثیر دشمن در فضای مجازی قرار بگیرند.