خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 30 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رفع تصرف بیش از۱۸۰۰مترمربع از اراضی سازمان ملی و مسکن در کرمانشاه

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 18 مهر 1401 - 15:48
کرمانشاه- مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمانشاه از رفع تصرف بیش از یک هزار و ۸۰۰ مترمربع از اراضی سازمان ملی و مسکن در کرمانشاه خبر داد.
كرمانشاه،تصرف،زمين،سازمان،يگان،اراضي

مهرداد آهکی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: این اداره کل در راستای اهداف دولت به منظور مبارزه با زمین‌خواری و جلوگیری از تصرف اراضی دولتی در سازمان ملی زمین و مسکن با تلاش همکاران یگان حفاظت اراضی این سازمان در استان کرمانشاه طی نیمه اول سال جاری اقدام به ۱۵ مورد رفع تصرف در مساحتی بالغ بر یک هزار و ۸۴۱ مترمربع به ارزش ۱۲۲ میلیارد ریال کرد.
وی افزود: اقدامات مذکور شامل ۱۲ مورد رفع تصرف فوری در شهرهای کرمانشاه، اسلام آبادغرب و جوانرود، ۲ مورد تخلیه منازل سازمانی در شهرستان قصرشیرین و یک مورد اجرای حکم قضائی در شهرستان کرمانشاه بوده است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمانشاه گفت: شهروندان کرمانشاهی می‌توانند در تمام ساعات شبانه روز از طریق تماس با سامانه شماره ۱۶۵۶ گزارشات خود را پیرامون مبارزه با زمین خواری با ستاد خبری یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن در میان بگذارند.