خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

درخواست جمعی از کارگران پتروشیمی بوشهر از پیمانکار برای پرداخت 3 ماه حقوق معوقه- اخبار بوشهر - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 18 مهر 1401 - 15:13
جمعی از کارگران شاغل در پتروشیمی بوشهر در واکنش به عدم پرداخت مطالباتشان تجمع کرده و خواستار رسیدگی فوری مسئولان به مشکلاتشان شدند.
كارگران،مطالباتشان،عسلويه

به گزارش خبرگزاری تسنیم از عسلویه، جمعی از کارگران ‌شاغل در پتروشیمی بوشهر در منطقه عسلویه با اعلام اینکه سه ماه حقوق نگرفتند، خواستار رسیدگی فوری مسئولان به مشکلاتشان شدند.
فرماندار جم درباره علت تجمع این کارگران با بیان اینکه از مدت‌ها قبل این کارگران نسبت به عدم دریافت مطالباتشان اعتراض داشتند و بارها این موضوع را ‌به پیمانکاران گوشزد کرده‌ایم، گفت‌: این کارگران تنها پیگیر مطالباتشان هستند.
محمد احمدپور با اشاره به سوء استفاده عده ای از این مطالبه صنفی کارگران پتروشیمی بوشهر افزود: هم اکنون مشکل خاصی در منطقه نیست و کارگران در محل کار خود هستند.
انتهای پیام/