سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ساپینتو در جلسه کمیته انضباطی شرکت نمی کند/ تصمیم گیری در غیاب سرمربی استقلال؟- اخبار فوتبال ایران - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | دوشنبه، 18 مهر 1401 - 14:14
جلسه امروز کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در غیاب سرمربی استقلال برگزار می شود.
كميته،جلسه،انضباطي،استقلال،ديدار،ساپينتو

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، جلسه کمیته انضباطی برای رسیدگی به تخلف ریکاردو ساپینتو سرمربی تیم فوتبال استقلال در دیدار با گل‌گهر سیرجان قرار است امروز (دوشنبه) در کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال برگزار شود.
کمیته انضباطی در نامه‌ای از سرمربی استقلال خواسته بود در جلسه امروز شرکت کند و توضیحات خود را درباره اتفاقات دیدار با گل‌گهر ارائه دهد.
باشگاه استقلال در پاسخ به کمیته انضباطی نامه‌ای ارسال و اعلام کرده است: ساپینتو نمی‌تواند امروز در جلسه امروز شرکت کند و در صورت امکان جلسه رسیدگی به این پرونده به چند روز آینده موکول شود.
با وجود این، کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال قرار است ساعت 15 امروز در غیاب ساپینتو جلسه خود را برگزار کند و باید دید اعضای این کمیته چه تصمیمی درباره اتفاقات دیدار گل‌گهر و استقلال خواهند گرفت و آیا جلسه رسیدگی به این پرونده بنا به درخواست باشگاه استقلال به تأخیر می‌افتد یا همین امروز تصمیم‌گیری نهایی انجام می‌شود.
ساپینتو که به‌دلیل اتفاقات دیدار با ملوان در هفته دوم لیگ برتر به یک جلسه محرومیت تعلیقی محکوم شده بود،‌ در دیدار با گل‌گهر نیز با کادر فنی حریف درگیر و از روی نیمکت اخراج شد، همین موضوع باعث تشکیل پرونده جدید برای سرمربی آبی‌ها در کمیته انضباطی شده است.
انتهای پیام/+