خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 07 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲۴ نفردر مرحله مقدماتی کشوری مسابقات قرآن در اصفهان رقابت می‌کنند

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 18 مهر 1401 - 11:30
اصفهان - رئیس اداره قرآنی اوقاف و امور خیریه استان اصفهان گفت: ۲۴ نفر از برترین‌های مرحله استانی چهل و پنجمین دوره مسابقات قرآن در مرحله مقدماتی کشوری در اصفهان طی امروز وفردا رقابت می کنند.
اصفهان،مسابقات،استان،اوقاف،مهر

حمید بخشی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به برگزاری مرحله مقدماتی کشوری چهل و پنجمین مسابقات قرآن سازمان اوقاف و امور خیریه در استان اصفهان اظهار داشت: این مسابقات امروز و فردا در اصفهان برگزار می‌شود.
وی افزود: امروز ۱۸ مهر ماه خواهران و فردا ۱۹ مهر ماه برادران با حضور در مرکز رایانه‌ای حوزه علمیه اصفهان حضور یافته و آثار آنها برای ارسال به سازمان اوقاف ضبط می‌شود.
رئیس اداره قرآنی اوقاف و امور خیریه استان اصفهان با بیان اینکه در مجموع ۲۴ نفر و ۱۲ نفر خانم و ۱۲ نفر آقا در این دوره از مسابقات به عنوان سهمیه استان اصفهان مشخص شده است، ابراز داشت: این متسابقان در چهار رشته حفظ کل، حفظ ۲۰ جز، قرائت تحقیق و قرائت ترتیل با یکدیگر رقابت می‌کنند.
وی اضافه کرد: علاوه بر شرکت‌کنندگان استان اصفهان یک مهمان از استان خراسان جنوبی به دلیل تحصیل در اصفهان در این مسابقات حضور دارد.
بخشی اضافه کرد: نتایج این آزمون برای معرفی افراد راهیافته به مسابقات کشوری هفته آینده اعلام خواهد شد.