خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اغتشاشات اخیر در کمیسیون اجتماعی مجلس بررسی شد

مشرق | سیاسی | یکشنبه، 17 مهر 1401 - 21:11
سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: آشوب‌ها و اغتشاشات روزهای اخیر در جلسه امروز این کمیسیون و با حضور مقامات دستگاه‌های ذی‌ربط مورد بررسی قرار گرفت.
كميسيون،جلسه،اجتماعي

به گزارش مشرق، حسن لطفی سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه امروز کمیسیون اجتماعی مجلس، گفت: در جلسه امروز اغتشاشات و آشوب‌های روزهای اخیر کشور با حضور مقامات دستگاه‌های ذی‌ربط مورد بررسی قرار گرفت.
وی افزود: در این جلسه مقامات دستگاه‌های مرتبط همچون فراجا حضور داشتند و توضیحات و گزارش‌هایی ارائه کردند و اعضای کمیسیون نیز نقطه نظرات خود را مطرح کردند.
سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس اظهار داشت: به دلیل مسائل امنیتی بنا شده تا جزئیات جلسه امروز بیش از این توضیح داده نشود.