خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تصویربرداری «دل دار» به پایان رسید

باشگاه خبرنگاران | فرهنگی و هنری | یکشنبه، 29 اردیبهشت 1398 - 11:50
تصویربرداری سریال رمضانی «دل دار» به کارگردانی برادران محمودی به پایان رسید.
سريال،سيما،تلويزيوني،دل،شبكه،گروه،تصويربرداري،محمودي،عليرضا

به گزارش حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روابط عمومی شبکه دو سیما، تصویربرداری سریال تلویزیونی «دل دار» که از اول ماه مبارک رمضان به روی آنتن شبکه دو سیما رفته و تا کنون ۱۲ قسمت از آن پخش شده است، به انتها رسید.
تصویربرداری این مجموعه تلویزیونی به صورت همزمان با دو گروه به مدیریت علیرضا رنجبران انجام شده است.
این سریال که دومین مجموعه تلویزیونی برادران محمودی بعد از «سایه بان» است، مورد استقبال طیف وسیعی از مخاطبان سریال‌های رمضانی نیز قرار گرفته است.
«دل دار» ملودرامی عاشقانه است که در خلاصه داستانش آمده: دیریست که دلدار پیامی نفرستاد.
محمدرضا غفاری، سوگل خلیق، الناز حبیبی، حسام محمودی، نیما رییسی، مهران نائل، پیمان مقدمی، سجاد دیرمینا، شادی مختاری و خیام وقارکاشانی، صحرا اسدالهی، وحید آقاپور، مونا کرمی با هنرمندی: بهزاد فراهانی، مریم بوبانی، علی اوسیوند، رویا جاویدنیا و کمند امیرسلیمانی و با حضور پریوش نظریه، همایون ارشادی، علیرضا آرا در این سریال نقش آفرینی می‌کنند.
سریال «دل دار» محصول گروه فیلم و سریال شبکه دو سیما است.
این سریال هرشب ساعت ۲۱:۳۰ پخش و بازپخش آن ۰۰:۴۵، ۱۱:۳۰ و ۱۶:۲۰ می‌باشد.
انتهای پیام/