خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشته شدن نظامی صهیونیست در قدس اشغالی- اخبار آسیای غربی - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | یکشنبه، 17 مهر 1401 - 09:41
رسانه های رژیم اسرائیل کشته شدن یک نظامی این رژیم در عملیات زیرگیری با خودرو در قدس اشغالی را تأیید کردند.
رژيم،اسرائيل،نظامي،الاقصي،كود

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، رسانه‌های رژیم اسرائیل هویت نظامی کشته شده را «نوآ لازار» (18 ساله) اعلام کردند.
نظامیان رژیم اسرائیل حملاتی به منظور پیدا کردند عامل تیراندازی به این نظامی صهیونیست شروع کرده‌اند.
این حادثه شب گذشته در پاسگاه شفعاط قدس اشغالی رخ داد و به دنبال آن، رژیم صهیونیستی اقدام به انتشار تصویر و شماره خودرو کرده و از اسرائیلی‌ها خواسته تا آن را شناسایی کنند.
گردان های شهدای الاقصی با انتشار بیانیه ای مسئولیت عملیات شعفاط را به عهده گرفت.
به گزارش کانال تلگرامی عبری زبان کود کود، گردان‌های شهدای الاقصی شاخه نظامی فتح مسئولیت عملیات دیشب را به عهده گرفته است.
در همین ارتباط، ارتش رژیم اسرائیل اعلام کرد که نیروهای اشغالگر صهیونیستی 15 فلسطینی را در قدس اشغالی و 9 نفر دیگر را در شهر عناتا بازداشت کردند.
انتهای پیام/