خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رفتار غیرقانونی در فضای مجازی رصد می‌شود

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 29 اردیبهشت 1398 - 11:31
رئیس کل دادگستری استان اردبیل گفت: رفتارهای رسانه‌ای فعالان فضای مجازی به دلیل اهمیت و تاثیرگذاری آن با جدیت از سوی دستگاه قضایی استان رصد خواهد شد.
رسانه،جامعه،حقوق،آبروي،اصحاب،انتظار،تاكيد

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، ناصر عتباتی ظهر امروز در نشست مشترک با اصحاب رسانه اظهار داشت: در برخی مواقع اخبار می‌تواند آبروی شهروند و مسئولی را خدشه‌دار کرده و اثرات سوء در سطح جامعه داشته باشد که چنین رفتارهای رسانه‌ای با جدیت رصد می‌شود.
وی با بیان اینکه خط قرمز دستگاه قضایی، قانون است، افزود: با توجه به اینکه بی‌توجهی به قانون آسیب‌هایی به رسانه و افراد جامعه دارد و رسانه به دلیل قدرت و توان خود در مباحث جامعه شناسی رکن چهارم دمکراسی رسانه است؛ هر قدرتی نیاز مند کنترل است و اگر به این مهم توجه داشته باشیم فضای رسانه، پاک و به دور از آسیب و مشکلات خواهد بود.
عتباتی با تاکید به اینکه یک تیتر یا عکس می تواند جامعه را ملتهب کند و یا اینکه آرامش ببخشد، افزود: آبروی افراد در آموزه‌های دینی و قوانین ما اهمیت قابل توجهی دارد و نباید با اقدامی و خبری آبروی فردی خدشه‌دار شود و انتظار ما از اصحاب رسانه حرکت قانون‌مدار است.
رئیس کل دادگستری استان با تاکید به اینکه آگاهی بخشی مسئولیت رسانه است، افزود: اما این نباید به منزله این باشد که خبری به خوشایند یک مقام و مسئول یا جریانی و طیفی درج شود که مغایر قوانین بوده و یا صحت ندارد.
عتباتی با تاکید به نقش رسانه در پیشگیری آسیب‌ها افزود: به ویژه آگاهی بخشی از حقوق قضایی و حقوق عمومی در سطح جامعه از اصحاب رسانه انتظار می‌رود و از مباحث جدی در جامعه توجه به حقوق عامه است که انتظار داریم رسانه‌ها در صیانت و گسترش حقوق عامه یاری‌گر ما باشند.
این خبر تکمیل می شود....