خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تغییرات اقلیمی به نخلستانهای نرماشیر خسارت زد

مهر | استان‌ها | شنبه، 16 مهر 1401 - 18:41
کرمان - مدیرجهاد کشاورزی نرماشیر با اشاره به خسارت تغییرات اقلیمی به نخلستانهای این شهرستان گفت: خرمای «پیارم» در مقابل خشکسالی و گرمای شدید مقاوم است.
كشت،پيارم،خرماي،قهري

رضا قهری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: شهرستان نرماشیر در شرق استان کرمان از قطب‌های اصلی تولید خرما محسوب می‌شود اما تغییرات اقلیمی در سال‌های اخیر و سال جاری خسارت‌های زیادی به جای گذاشته است.
وی عنوان کرد: در همین زمینه کشت ارقام مقاوم در مقابل خشکسالی در دستور کار قرار گرفته است که می‌توان به کشت خرمای پیارم اشاره کرد.
وی ادامه داد: کشت این گونه خرما به صورت آزمایشی در شهرستان آغاز شده است و چون در مقابل کم آبی و گرما مقاوم است می‌تواند جلوی خسارتهای قابل توجه به کشاورزان را بگیرد.
قهری ادامه داد: از کشاورزان می‌خواهیم با توجه به تحقیقات صورت گرفته و نتایج مطلوب این تحقیقات به سمت تولید خرمای پیارم روی آورند.