خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وضعیت عجیب برای خارجی‌های پرسپولیس

مهر | ورزشی | شنبه، 16 مهر 1401 - 09:19
دو بازیکن خارجی پرسپولیس با درخواست کشورهای خود برای خروج از ایران روبرو شدند.
ليگ،پرسپوليس،گل،تيم،ايران،پاسپورت

به گزارش خبرنگار مهر، رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران در حالی ادامه دارد که سازمان لیگ فوتبال زمان برگزاری بازی‌های لیگ برتر را تا پایان هفته یازدهم مشخص کرده است تا تیم‌های لیگ برتری هر ۶ روز یک‌بار به مصاف یکدیگر بروند.
در این بین برخی اتفاقات غیر ورزشی روی ادامه حضور بعضی از بازیکنان خارجی تأثیر گذاشته است تا تیم‌هایی نظیر پرسپولیس با چالشی کاملا ناخواسته روبرو شوند.
کشورهایی همچون هلند و فرانسه خواستار خروج فوری اتباع خود از ایران شده‌اند.
خبری که می‌تواند یورگن لوکادیا را که پاسپورت هلندی و شیخ دیاباته که پاسپورت کشور فرانسه را دارد از جمع شاگردان یحیی گل محمدی دور کند.
گل محمدی که پنج بازیکن خود را به دلیل حضور در برنامه هفتگی تمرین با تیم ملی ایران در سه روز آینده نیز در اختیار ندارد هیچ علاقه‌ای برای از دست دادن دو مهاجم تأثیرگذار خود در خط حمله ندارد.
از این رو قطعا مخالف درخواست احتمالی این دو بازیکن برای خروج از پرسپولیس خواهد بود.
لوکادیا که با چهار گل فعلا بهترین گلزن این تیم محسوب می‌شود امید اصلی پرسپولیس برای بازگشت این تیم به روند گلزنی است.