خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پلیس در اغتشاشات اخیر درایت نشان داد/ مردم حامی ناجا

مهر | استان‌ها | جمعه، 15 مهر 1401 - 15:59
دامغان- فرمانده انتظامی دامغان با اشاره به وقوع اغتشاشات اخیر گفت: پلیس در اتفاقات اخیر درایت نشان داد و مردم نیز حامی این نیروی الهی بودند.
پليس،دامغان،نظم،برقراري،امنيتي،امنيت،رحيمي،علوي،افتخار،شهادت

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ سید رضا علوی در دومین روز از هفته نیروی انتظامی در جمع مردم مؤمن و نمازگزار جمعه دامغان به میزبانی مصلی امام خمینی (ره) این شهر با بیان اینکه مردم بهترین حامی پلیس هستند و مدال افتخار و سربلندی پلیس حمایت مردم است، ابراز کرد: با درایت و هوشیاری پلیس و نیروهای امنیتی و همکاری مردم هیچ مورد امنیتی که موجب سلب آسایش مردم و آسیب به اماکن دولتی و غیر دولتی و مردم شود در شهرستان دامغان نداشتیم.
وی با بیان اینکه بصیرت اطلاعات خوب مردم و تحلیل درست مانع از به وجود آمدن حوادث امنیتی در پی اغتشاشات اخیر در دامغان بوده است، افزود: پلیس به عنوان خدمتگزار واقعی مردم در تمام صحنه و عرصه‌ها مقاوم و جانانه می‌ایستد و این ایستادگی و مقاومت همچون دفاع مقدس از مرز و بوم کشور است و به آن افتخار می‌کند و به خود می‌بالد.
عضو شورای تأمین دامغان پلیس را سرباز ولی فقیه دانست و گفت: در برقراری نظم و امنیت پلیس تا آخرین قطره خون خواهد ایستاد تا پرچم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران که برای آن خون‌ها داده شد بر افراشته بماند.
علوی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام فراجا به ویژه شهید محمد جواد رحیمی که ماه گذشته در برقراری حفظ نظم و امنیت در بیمارستان ولایت دامغان به شهادت رسید افزود: جانفشانی پلیس در برقراری نظم و امنیت بر هیچکس پوشیده نیست و شهادت شهید رحیمی نمونه این رشادت و از خود گذشتگی است.