خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

باقری بر ضرورت گسترش همکاری‌های اقتصادی با صربستان تاکید کرد

مشرق | سیاسی | جمعه، 15 مهر 1401 - 14:53
معاون سیاسی وزارت خارجه، مشکلات بروکراتیک را از موانع اصلی گسترش همکاری‌های اقتصادی ایران و صربستان دانست و بر ضرورت رفع این موانع تاکید کرد.
كشور،صربستان،موانع،معاون،اقتصادي

به گزارش مشرق، علی باقری معاون سیاسی وزارت امور خارجه در ادامه دیدار و گفت‌وگوهای خود با مقامات صربستان، با معاون وزیر دارایی این کشور دیدار کرد.
معاون سیاسی وزارت امور خارجه با اشاره به تجربه مشترک دو کشور از تحریم‌های ظالمانه آمریکا، مشکلات بروکراتیک را یکی از موانع اصلی گسترش همکاری‌های اقتصادی دو کشور دانست و بر ضرورت رفع این موانع تاکید کرد.
حجم فعلی مبادلات تجاری ایران و صربستان ناکافی است
گویکو استانیو کویچ معاون وزیر دارایی صربستان نیز در این دیدار با تاکید بر اراده سیاسی دولت صربستان برای همکاری‌های اقتصادی با ایران، حجم فعلی مبادلات تجاری میان دو کشور را ناکافی دانست و آمادگی طرف صرب را برای رایزنی با همتای ایرانی و ارائه ابتکارات برای استفاده از ظرفیت‌های اقتصادی دو کشور اعلام کرد.
در ادامه طرفین بر تشکیل کارگروه مشترک، به منظور بررسی راهکارهای لازم برای رفع موانع همکاری‌های اقتصادی، بویژه موانع تحریمی، تاکید کردند.