خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمادگی ایران برای ساخت پروژه‌های بزرگ مسکن در سوریه

مهر | اقتصادی | جمعه، 15 مهر 1401 - 11:53
وزیر راه و شهرسازی از آمادگی شرکت‌های ایرانی برای حضور در کشور سوریه خبر داد و گفت: می‌توانیم در پروژه‌های بزرگ ساخت مسکن سوریه حضور داشته باشیم.
سوريه،ايران،كشور،تشكر،تأمين

به گزارش خبرگزاری مهر، رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی در سفر به دمشق در دیدار با حسین عرنوس، نخست وزیر سوریه بر حمایت تهران از سوریه تاکید و اظهار کرد: ایران در کنار مردم و دولت سوریه می‌ایستد.
در حوزه‌های مختلف به ویژه اقتصادی در کنار سوریه هستیم و می‌توانیم همکاری‌های خوبی داشته و در زمینه‌های بازرگانی، تجاری و پروژه‌های بزرگ ساخت مسکن مشارکت داشته باشیم.
در این دیدار عرنوس نیز با اشاره به حمایت‌های همه جانبه جمهوری اسلامی ایران از مردم و کشور سوریه، اظهار کرد: از رهبر، مردم و دولت جمهوری اسلامی ایران به خاطر حمایت‌های همه‌جانبه و مستمر از سوریه تشکر و قدردانی می‌کنم.
وی افزود: در شرایط سختی که برای تأمین نفت و مشتقات آن مواجه هستیم از ایران تشکر می‌کنیم که برای تأمین نفت به ما کمک می‌کند.
در محاصره ناعادلانه‌ای قرار داریم و از سرمایه‌گذاران ایرانی که مایل به حضور در سوریه هستند، استقبال می‌کنیم.
عرنوس با اشاره به روند بازسازی سوریه پس از وقوع جنگ و ایجاد خرابی‌های حاصل از جنگ ۱۱ ساله، تصریح کرد: گشودن افق‌های وسیع‌تر همکاری بین دو کشور به نفع دو ملت و دو کشور است و از همکاری‌های مشترک نتایج مثبتی ایجاد می‌شود.